Body Tip Norkový hydratační krém s koenzymem Q10—50 ml

Body Tip Norkový hydratační krém s vitamínem E je krém s obsahem norkového oleje pro ošetření a výživu unavené a ochablé pleti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2722305 | Zbozi: 18109809

Popis produktu

Body Tip Norkový hydratační krém s vitamínem E je krém s obsahem norkového oleje pro ošetření a výživu unavené a ochablé pleti.

Účinné látky

Norkový olej
Vitamín E
Lanolin

Užití

Body Tip Norkový hydratační krém s vitamínem E chrání pleť před nepříznivými vlivy prostředí a napomáhá udržovat její přirozenou rovnováhu. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodný pro každodenní péči o všechny typy pleti.

Dávkování

Dle potřeby.
Na čistou pleť naneste přiměřené množství krému a jemně vmasírujte do pokožky.

Poznámka

Neobsahuje chemická barviva. Bez parabenů. Jemná hypoalergenní vůně. Vitamín E.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách
Www.vivaco.cz.

Příbalový léták