Barekol Inerton krém—50 ml

Velmi lehký mastný krém s vysokým obsahem hydratačních látek, panthenolu a vitamínu E. Poměr vodní a olejové složky odpovídá přirozené hodnotě mladé zdravé pleti. Inerton je vysoce vhodný pro velmi suchou i velmi citlivou pleť k denní i noční aplikaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004020147 | Zbozi: 18136403

Popis produktu

Velmi lehký mastný krém s vysokým obsahem hydratačních látek, panthenolu a vitamínu
E. Poměr vodní a olejové složky odpovídá přirozené hodnotě mladé zdravé pleti. Inerton je vysoce vhodný pro velmi suchou i velmi citlivou pleť k denní i noční aplikaci.

Účinné látky

Vitamin E
Panthenol

Užití

Inerton - je netradiční velmi lehký mastný krém s vysokým obsahem hydratačních látek, panthenolu a vitamínu E. Poměr vodní a olejové složky odpovídá přirozené hodnotě mladé zdravé pleti. Jeho originální koncepce mu umožňuje být univerzálním krémem i do nepříznivého počasí. Inerton je vysoce vhodný pro velmi suchou i velmi citlivou pleť k denní i noční aplikaci. Osvědčil se při péči o olupující se suchou pokožku. Vhodný doplněk při ekzému. Klinicky testováno.

Dávkování

Krém nanášíme na pleť obličeje, nejlépe ráno a večer.

Poznámka

Všeobecná charakteristika kosmetiky BAREKOL:
Výrobky jsou charakterizovány velmi vysokým obsahem účinných látek získávaných speciálními technologiemi z léčivých rostlin a dalších přírodních zdrojů (např. technologie luhování bylin za studena cca při 35"C ve vakuu, čímž se zachovává maximální množství účinných látek, které se běžným zpracováním při vyšších teplotách ničí). Takto získané účinné látky jsou zabudovány do kvalitních základů zajišťujících jejich maximální účinnost a výbornou snášenlivost i pro citlivou pokožku. K dobré snášenlivosti přispívá i kyselost pH = 5-6 odpovídající přirozené kyselosti pokožky. Důraz byl kladen na docílení minimálního množství pomocných látek (konzervačních přísad, emulgátorů, parfémů). Všechny výrobky byly řádně atestovány a posuzovány odbomíky pro jednotlivé oblasti použití.

Složení

Agua, Parafinum Liguidum, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Polyacrylamide, Oleyl Erucate,
Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Laureth -7, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Sorbitol,
Panthenol, C 13-14 Isoparaffin, Amorphophallus Konjac Root Extr., Ethylhexylglycerin,
Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Údaje o firmě
Wwww.barekol.cz

Příbalový léták