AVENT Šidítko SENSITIVE dívka 18+ měsíců—2 ks

Šidítko s tvarovaným kotoučem pro děti od 18 měsíců. Ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte. Šest otvorů ve tvarovaném kotouči pro větší pohodlí dítěte. Šidítka jsou bez BPA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3333714 | Zbozi: 18129070

Popis produktu

Šidítko s tvarovaným kotoučem pro děti od 18 měsíců. Ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte.
Šest otvorů ve tvarovaném kotouči pro větší pohodlí dítěte. "Šidítka j jsou bez BPA.

Užití

Sání miminka uklidňuje. Šidítka AVENT mají ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák
AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte i v případě, když se šidítko v ústech dítěte otočí. Šidítka Sensitive nabízí miminkům ještě větší komfort.
Mají v kotouči více otvorů, které zajišťují lepší cirkulaci vzduchu a předcházejí hromadění slin za kotoučem. Miminka se šidítkem klidněji spí, méně se ve spánku pohybují a především zůstávají ležet na zádech, což je doporučováno pediatry.
Používání šidítka zmenšuje závislost miminka na láhvi, snižuje možnost poškození zubů a může snížit riziko dentálních problémů v pozdějším věku ve srovnání s dlouhodobým cucáním palců, které vytváří nevhodný tlak na patro a přední zuby.

Dávkování

Dle individuální potřeby dítěte.

Fakta

Všechna šidítka AVENT jsou silikonová. Silikon je bez chuti a zápachu, šidítka mají delší životnost a lépe se čistí než šidítka kaučuková. Pro zajištění potřebné čistoty je každé šidítko opatřeno ochranným plastovým krytem.

Příbalový léták