AVENT Šidítko Noční 0-6 měsíců—2 ks

Silikonové šidítko s kotoučem a sosákem. Ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte. S unikátním kroužkem, který po nasvícení ve tmě svíti. Pro děti do 6 měsíců věku. Bez BPA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2611698 | Zbozi: 18120672

Popis produktu

Silikonové šidítko s kotoučem a sosákem. Ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák
AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte. S unikátním kroužkem, který po nasvícení ve tmě svíti. Pro děti do 6 měsíců věku. Bez BPA.

Užití

Sání miminka uklidňuje. Stejně jako mnoho ostatních rodičů před vámi zjistíte, že používání šidítka v okamžicích, kdy všechny metody vedoucí k utišení dítěte selžou, je jediný způsob, aby se vaše miminko utišilo a v klidu odpočívalo.
Sidítka AVENT mají ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák AVENT respektuje přirozený vývoj dásní, zubů a zubního patra dítěte i v případě, když se šidítko v ústech dítěte otočí. Miminka se šidítkem klidněji spí, méně se ve spánku pohybují a především zůstávají ležet na zádech, což je doporučováno pediatry. Používání šidítka zmenšuje závislost miminka na láhvi, snižuje možnost poškození zubů a může snížit riziko dentálních problémů v pozdějším věku ve srovnání s dlouhodobým cucáním palců, které vytváří nevhodný tlak na patro a přední zuby. Všechna šidítka AVENT jsou silikonová. Silikon je bez chuti a zápachu, šidítka mají delší životnost a lépe se čistí než šidítka kaučuková.
Pro zajištění potřebné čistoty je každé šidítko opatřeno ochranným plastovým krytem.
Sidítka lze sterilizovat párou, protože mají vzduchové otvory. Otvory v. kotouči předcházejí podráždění citlivé pokožky miminka. Balení po jednom nebo po dvou kusech.
Všechna šidítka Philips AVENT jsou bez BPA.

Dávkování

Dle individuální potřeby dítěte.

Kontraindikace

Nejsu známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

AVENT vyrábí šidítka podle nejpřísnějších bezpečnostních norem. Šidítka AVENT jsou k dispozici v rozsahu od do 18 měsíců.

Poznámka

Vyhoďte šidítko při prvních známkách poškození nebo slabé odolnosti. Pro zabezpečení hygieny, umyjte před každým použitím. Nepoužívejte abrazivní čistidla nebo antibakteriální saponáty. Extrémní koncentrace detergentu případně mohou způsobit, prasknutí plastových částí. Pokud se tak stane, okamžitě vyměňte. Doporučujeme výměnu šidítka každé 4 týdny a to z bezpečnostních a hygienických důvodů. Výrobek musí být používán pod dohledem dospělých.
Údaje o firmě www.agssport.cz Naše firma AGS sport byla založena v roce 1992. Za více než desetileté působení jsme získali významnou pozici na českém trhu a v posledních letech expandujeme i do zahraničí. V naší firmě pracuje tým odborníků, kteří vám rádi pomohou vyřešit vaše dotazy, proto nás neváhejte kontaktovat. Jsme výhradními dovozci všech značek, které na našem webu nabízíme. Ke všem výrobkům rádi poskytneme veškeré informace a kompletní servis.

Příbalový léták