ApaCare Repair korekční zubní gel na opravy—30 ml

Gel-ApaCare obsahuje vysoké procento (10%) tekuté zub. skloviny-lékařský hydroxyapatit (minerál obsažený ve sklovině) o velikosti nanočástic,které protékají kolem zubů a ukládají se na ně.Opravuje počínající kazy,snižuje citlivost, vyhlazuje povrch zubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2585959 | Zbozi: 18114187

Popis produktu

Gel-ApaCare © obsahuje vysoké procento (10%) tekuté zub. skloviny-lékařský hydroxyapatit (minerál obsažený ve sklovině) o velikosti nanočástic které protékají kolem zubů a ukládají se na ně.Opravuje počínající kazy,snižuje citlivost, vyhlazuje povrch zubů.

Účinné látky

Hydroxyapatit....10%

Užití

1-2 krát denně po normálním čištění zubů naneste gel prstem nebo zubním kartáčkem a nechejte účinkovat po dobu 10 minut (Nejlépe večer bez dalšího oplachování). Učinnost lze zvýšit použitím pryžového aplikátoru u Vašeho stomatologa, který se nasadí na zuby.
Čistí, pečetí a opravuje zubní sklovinu. Chrání před zubním kazem a zánětem dásní.
Opravuje poškozenou sklovinu (vč. zubního kazu v počáteční fázi). Pečetí proti citlivosti, má bělící účinky. Zuby jsou hladší, bělejší, lesklé, chráněny proti bakteriím a odolné proti barvení.

Dávkování

1-2 krát denně po normálním čištění zubů naneste gel prstem nebo zubním kartáčkem a nechejte 10 min. účinkovat. (Nejlépe bez dalšího čištění).

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Tekutá sklovina pokryje zuby mikrojemnou ochrannou vrstvou. Zuby budou jasnější a získají lesklý povrch odpuzující bakterie a plak. Výrazně se snižuje citlivost zubů, opravují se počínající kazy, póry a nerovnosti se zacelují.

Složení

Hydroxyapatit 10%,Agua,Xylitol,Glycol,Silica,Xanthan Gum,CI 77891,Aroma,SodiumSaccharin,Limonene.

Příbalový léták