ApaCare Remineralizující zubní pasta—75 ml

Zubní pasta ApaCare obsahuje tekutou zubní sklovinu,lékařský hydroxyapatit (minerál obsažený ve sklovině) o velikosti nanočástic,který během čištění protéká kolem zubů,ukládá se na zuby a vyplňuje jakoukoliv nerovnost.Fluorid chrání proti zubnímu kazu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2576867 | Zbozi: 18109269

Popis produktu

Zubní pasta ApaCare obsahuje tekutou zubní sklovinu lékařský hydroxyapatit (minerál obsažený ve sklovině) o velikosti nanočástic,který během čištění protéká kolem zubů,ukládá se na zuby a vyplňuje jakoukoliv nerovnost Fluorid chrání proti zubnímu kazu.

Účinné látky

Fluorid sodný ..1450 ppmf
Hydroxyapatit....1%

Užití

Používáme jako zubní pastu pro běžné denní čištění zubů. Chrání zuby a dásně od zubního kazu a paradentózy. Zejména se doporučuje, pokud existuje vysoké riziko zubního kazu, je-li zvýšená citlivost zubů po konzumaci kyselých potravin a nápojů a nebo při citlivosti zubů na střídání extrémních teplot.
Obsahuje: Tekutou zubní sklovinu (hydroxiapatit), která vyhlazuje, zaceluje a rozjasňuje zuby a fluorid sodný (1.450ppm) , který chrání před vznikem zubního kazu. Brusné látky
RDA 50.

Dávkování

S použitím zubního kartáčku čistěte po dobu 3 minut, 2-3 krát denně po jídle. Pro každodenní použití. Pro děti mladší 6 let, pod dohledem dospělého.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Zejména se doporučuje, pokud existuje vysoké riziko zubního kazu, je-li zvýšená citlivost zubů po konzumaci kyselých potravin a nápojů a nebo při citlivosti zubů na střídání extrémních teplot.

Poznámka

Lékařský Hydroxiapatit-tekutá zubní sklovina. Hydroxiapatit minerál obsažený v zubní sklovině.

Složení

Obsahuje: Tekutou zubní sklovinu (hydroxiapatit), která vyhlazuje, zaceluje a rozjasňuje zuby a fluorid sodný (1.450ppm) , který chrání před vznikem zubního kazu. Brusné látky
RDA 50

Příbalový léták