Anginal ústní sprej s TTO Dr.Müller—30 ml

Anginal sprej s olejem čajovníku australského je prostředek ústní hygieny pro péči o sliznici dutiny ústní a parodontu. Přináší úlevu od bolesti v krku a mírní průběh zánětlivých procesů v ústní dutině.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009622605 | Zbozi: 18102668

Popis produktu

Anginal sprej s olejem čajovníku australského je prostředek ústní hygieny pro péči o sliznici dutiny ústní a parodontu. Přináší úlevu od bolesti v krku a mímí průběh zánětlivých procesů v ústní dutině.

Účinné látky

Bylinné extrakty
Tea Tree Oil
Menthol

Užití

Anginal sprej s olejem čajovníku australského je prostředek ústní hygieny pro péči o sliznici dutiny ústní a parodontu. Přináší úlevu od bolesti v krku a mírní průběh zánětlivých procesů v ústní dutině. TTO je nejsilnější přírodní antiseptikum, zabraňuje růstu nežádoucích mikroorganismů, které se podílejí na vzniku a rozvoji paradentózy.
Účinně odstraňuje nepříjemný zápach z úst.

Dávkování

Několikrát denně dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

"Máte chuť se přidat k vůni zdraví? Přední česká firma Dr.Můller Pharma nabízí stále se rozšiřující řady produktů, které skýtají pohlazení pro kůži, vlasy, obličej, rty, nohy, ruce.
Některé obsahují jedno z nejsilnějších přírodních antiseptik - olej čajovníku australského, známého pod anglickou zkratkou TTO (Tea Tree Oil), jiné panthenol, koenzym 010, vitaminy, bílý ichthamol či chlorophyl. Řada přírodních extraktů v Můllerových pastilkách či sirupech působí jako balzám zevnitř, posiluje imunitní systém. K příjemným prožitkům přispívají lubrikační gely...
Proč Společnost přátel vůně zdraví?
K myšlence takové společnosti se stejnými či podobnými zájmy nás přivedl právě olej čajovníku australského, který považujeme za přírodní fenomén. Rada oficiálních i odborných informací se sice publikuje, ale my bychom byli rádi, kdybyste měli větší možnost si vyměnit Vaše běžné lidské zkušenosti, které mohou být přínosné také pro ostatní příznivce tohoto oleje. Ale uvědomili jme si, že bychom ochudili příznivce jiných přípravků, které rovněž voní zdravím a za léta existence získaly své jméno a uživatele v
České a ve Slovenské republice. A přitom jsme chtěli, aby členství bylo naprosto dobrovolné, bez členských karet, bez nějakých povinností, kterých má každý člověk dnešního světa dost. Aby všechny spojovala právě vůně zdraví.
Jak se přihlásit?
Pokud používáte přípravky Dr.Můller Pharma, můžete navíc získat další výhody.
Stanete-li se členy Společnosti přátel VONÍ ZDRAVÍM Dr. Můller Pharma, nebude Vás to stát nic víc než pouhé vyplnění přihlášky na tomto webu. Vaše mailové spojení Vám zaručí, že Vás nemine jakákoli nová informace či výhody vyplývající z členství. | bez návštěvy webových stránek můžete psát přímo na adresu: voni.zdravimAmuller-pharma.cz.
Je to jednoduché?
Domníváme se, že ano. Z každého výrobku Dr. Můller Pharma nám můžete zaslat jeho čárový kód. Je-li produkt zabalen v papírové krabičce, pak platí kód z této krabičky, v případě, že výrobek je pouze v plastovém obalu, je platný kód z tohoto obalu (můžete ho vystřihnout, nebo kus etikety s kódem nalepit extra na papírovou podložku, a kdyby se
Vám nedařilo při sebevětší trpělivosti "odlepit" celý kód, postačí ta část, která obsahuje číslo). Každý kód představuje určitý počet bodů, které tím získáváte. Informace o bodech jsou uvedeny v katalogu i na webových stránkách."“

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli, řadu pro péči o pokožku diabetiků, doplňků stravy apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták