Aloclair PLUS roztok—120ml

Zdravotnický prostředek

Aloclair Plus roztok vytváří ochrannou vrstvu, která přilne ke sliznici v ústní dutině. Vytvoří tak mechanickou bariéru na postižených místech a přináší úlevu od bolesti zapříčiněnou odhalením nervových zakončení.

Cena vč. DPH
241 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4701463 | Zbozi: 18149714

Popis produktu

Aloclair Plus roztok vytváří ochrannou vrstvu, která přilne ke sliznici v ústní dutině.
Vytvoří tak mechanickou bariéru na postižených místech a přináší úlevu od bolesti zapříčiněnou odhalením nervových zakončení.

Užití

Aloclair Plus roztok podporuje hojení a pomáhá při zvládání bolesti způsobené drobnými poraněními v ústech, jako jsou: Afty, aftózní stomatitida, poranění a otlaky od rovnátek nebo špatně sedícího umělého chrupu, či po chirurgických zákrocích v ústech. Aloe vera podporuje přirozené hojení postižených oblastí. Roztok je vhodný pro použití u dospělých i dětí bez omezení věkem.

Dávkování

3 - 4x denně, nebo dle potřeby. í
Naplňte odměrné víčko po značku 10 ml. Usta proplachujte po dobu nejméně 1 minuty, poté vyplivněte. Pro nejlepší výsledky nejezte ani nepijte nejméně 1 hodinu po aplikaci.
Bezpečný v případě polknutí.

Příznaky

Afty, aftózní vřídky, aftózní stomatitida, drobná poranění v ústech způsobených rovnátky, špatně sedicím umělým chrupem, nebo po chirurgickém zákroku.

Kontraindikace

Aloclair PLUS roztok nesmí používat pacienti se známou přecitlivělostí na kteroukoliv složku přípravku.

Fakta

Přípravek nepoužívejte, pokud byla lékovka poškozená nebo netěsní.
Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.
Uchovávejte za pokojové teploty mimo přímé sluneční světlo.
Pokud trpíte aftami opakovaně a často, konzultujte svůj stav s Vaším lékařem.

Složení

Agua, polyvinylpyrrolidone (PVP), maltodextrin, propylene glycol, aloe barbadensis, hydroxyethylcellulose, potassium sorbate, sodium benzoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, disodium EDTA, benzalkonium chloride, sodium hyaluronate, aroma, sodium saccharin, dipotassium glycyrrhizate.

Příbalový léták