Advance Menoxin—60 tobolek

Menoxin je unikátní komplexní doplněk stravy. Obsahuje přírodní látky podporující komfort při menopauze (klimakteriu) a jejích projevech.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3474328 | Zbozi: 18124126

Popis produktu

Menoxin je unikátní komplexní doplněk stravy. Obsahuje přírodní látky podporující komfort při menopauze (klimakteriu) a jejích projevech.

Užití

Přípravek Menoxin je komplexní přírodní přípravek s obsahem unikátní kombinace rostlinných extraktů, které přispívají ke komfortu při menopauze (např. návaly, pocení aj.).
Komfort při menopauze:
Extrakt z jetele lučního, šalvěje lékařské, Inu setého a ploštičníku lékařského ulevují při projevech menopauzy (klimaktéria).
Snížení únavy a vyčerpání:
Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Doporučené dávkování: užívejte 1-2x denně 1 kapsli. Dostatečně zapijte. Vhodné k dlouhodobému užívání. Balení obsahuje 60 kapslí.

Fakta

Není určeno pro muže a děti. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 "C. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Složení

(Glycine max, isoflavony 40%), len setý (Linum usitatissimum, lignany 20%), želatina, šalvěj lékařská extrakt (Salvia officinalis), včelí mateří kašička, ploštičník lékařský extrakt (Actaea racemosa), vitamin B5 (D-pantothenan vápenatý), látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek.

Příbalový léták