Advance Maca —90 tobolek

Maca ADVANCE je unikátní doplněk stravy. Obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt z kořene řeřichy peruánské známé jako Maca.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3550853 | Zbozi: 18136260

Popis produktu

Maca ADVANCE je unikátní doplněk stravy. Obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt z kořene řeřichy peruánské známé jako Maca.

Užití

Maca prémiové kvality koncentrovaný extrakt z kořene maca - 10:1 vysoká nutriční hodnota špičková kvalita zpracování balení 90 kapslí
Maca - koncentrovaný extrakt z kořene B
Maca ADVANCE obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt 10:1 z kořene Reřichy peruánské známé jako Maca (Lepidium meyenii). Díky tomu jsou obsaženy biologicky aktivní látky v 10krát vyšší koncentraci než v samotném kořeni maca.
Libido, vytrvalost, vitalita
Maca je oblíbenou superpotravinou, protože její konzumace přispívá k podpoře libida, vytrvalosti a vitality.
Vysoká nutriční hodnota
Maca obsahuje vysoké množství proteinů a antioxidantů, díky tomu je vysoce nutričně hodnotná a je vhodným každodenním doplňkem zdravého jídelníčku.
Unikátní superpotravina
Díky výše uvedeným vlastnostem je Maca velice oblíbeným produktem z kategorie tzv. superpotravin.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1-2x denně. Dostatecně zapijte.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Složení

Maca - řeřicha peruánská (extrakt z kořene 10:1, 350 mg / 1 kapsle), želatina, inulin.

Příbalový léták