A-derma Phys-AC Global Péče o nedokonalosti pleti—40 ml

A-Derma Phys-AC Global Péče o závažné nedokonalosti pleti s extraktem z ovsa RHEALBA®. Pomáhá omezovat nedokonalosti a černé tečky. Zmatňuje pleť s dlouhodobým efektem.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3240786 | Zbozi: 18119343

Popis produktu

A-Derma Phys-AC Global Péče o závažné nedokonalosti pleti s extraktem z ovsa
RHEALBA©. Pomáhá omezovat nedokonalosti a černé tečky. Zmatňuje pleť s dlouhodobým efektem.

Užití

pleť se sklonem k akné. Phys-AC Global komplexní péče o pleť, která: Snižuje přebytek mazu. Omezuje přilnutí bakterií (P. Acnes). Zklidňuje a přispívá k zmírnění zčervenání způsobené podrážděním. Podporuje exfoliaci a čistí póry.
Kompenzační hydratační složka navíc dodává pleti pocit komfortu a obnovuje její rovnováhu. Výsledek: Nedokonalosti pleti mizí; pleť je dlouhodobě hydratovaná a zmatněná. Phys-AC Global má svěží, lehkou a příjemnou texturu gel-krém, která se rychle vstřebává a zanechává pleť matnou. Jemně parfemovaný Hypoalergenní.
Nekomedogenní. Snášenlivost testovaná na aknózní pleti od dospívajících až po dospělé. Test in vitro na Výhoncích ovsa Rhealba©. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí. Výjimečná patentovaná aktivní látka 100% přírodního původu: Výhonky ovsa Rhealba?© organicky pěstované na jihozápadě Francie mají zklidňující účinky a zmírňují podráždění. Patentováno.

Dávkování

Naneste na celý obličej 1x denně po očištění pleti Čisticím pěnivým gelem nebo Čisticí micelární vodou. Výborný podklad pod make-up.Zamezte kontaktu s očima. Nepoužívejte u děti mladších 3 let. Při používání tohoto přípravku zamezte vystavování kůže slunečnímu záření a vždy používejte odpovídající přípravky sluneční ochrany. V případě pálení kůže aplikujte s větším časovým odstupem.

Příbalový léták