White Pearl systém na bělení zubů —130 ml

Komplexní bělení zubů založené na profesionálním složení, vyvinutém dentisty v USA. Nenáročná jednofázová bělící procedura s možností použití i přes noc -> rychlé dosažení výsledků. Odstraňuje organické zabarvení zubů a udržuje je krásně bílé.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3165074 | Zbozi: 18109571

Popis produktu

Komplexní bělení zubů založené na profesionálním složení, vyvinutém dentisty v USA.
Nenáročná jednofázová bělící procedura s možností použití i přes noc -> rychlé dosažení výsledků. Odstraňuje organické zabarvení zubů a udržuje je krásně bílé.

Užití

Krásný a zdravý úsměv snadno a rychle: 1. pomocí speciálně tvarovatelného aplikátoru si vytvoříte přesný otisk vašich zubů. 2. naplňte vytvarovaný aplikátor bělícím gelem a nechte působit 30-60 minut jednou až třikrát denně, pro viditelně bělejší zuby. V případě potřeby rychlejších výsledků je možné nechat působit bělící gel přes noc. Při noční aplikaci doporučujeme bělit pouze jedno patro, aby byl bělící proces komfortnější. 3. Se systémem White Pearl budete mít bělejší zuby o 2-5 odstínů stupnice bělosti už za 14 dní, dle počátečního zabarvení zubů. Efekt bělení vydrží až po dobu několika let.

Dávkování

Naplňte vytvarovaný aplikátor bělícím gelem a nechte působit 30-60 minut jednou až třikrát denně, pro viditelně bělejší zuby. V případě potřeby rychlejších výsledků je možné nechat působit bělící gel přes noc. Při noční aplikaci doporučujeme bělit pouze jedno patro, aby byl bělící proces komfortnější.

Příbalový léták