Weleda Zubní pasta Sole —75 ml

Zubní pasta neutralizuje kyseliny, které narušují zubní sklovinu. Dodává příjemnou svěží a čistou chuť.

Cena vč. DPH
148 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 4001638098090 | Zbozi: 18115893

Popis produktu

Zubní pasta neutralizuje kyseliny, které narušují zubní sklovinu. Dodává příjemnou svěží a čistou chuť.

Užití

Vysoká čistící schopnost díky obsahu měkkých krystalků mořské soli. Podporuje sekreci a tvorbu slin a tím přirozenou samočistící schopnost dutiny ústní. Neutralizuje kyseliny, které narušují zubní sklovinu. Dodává příjemnou svěží a čistou chuť. Nanášíme na suchý kartáček.

Dávkování

Používejte ji jako každou jinou zubní pastu — dvakrát denně. Pravidelné čištění Zubní pastou Sole brání zabarvení a tvorbě zubního kamene. Pro nejlepší výsledky ji nanášejte vždy na suchý kartáček.

Prevence

Posiluje dásně a sliznici úst.

Fakta

Komplexní péče o ústní dutinu se neomezuje pouze na čištění zubů, nýbrž zahrnuje i dásně,sliznici úst a přirozenou mikroflóru ústní dutiny. Přípravky péče o dutinu ústní
Weleda se používají k prevenci onemocnění v této oblasti. Jejich přírodní čistící složka důkladně vyčistí zuby a předchází tak vzniku zubního kazu a kamene. Výtažky z léčivých rostlin mají posilující, stahující a hojivé účinky na dásně, snižují tak riziko vzniku paradontózy a krvácení. Zubní pasty Weleda neobsahují dezinfekční látky a nenarušují přirozenou ústní mikroflóru.Zubní pasty Weleda jsou nepěnivé - neobsahují pěnotvorné látky (tensidy).

Poznámka

Kosmetické a dietetické přípravky dodává firma Weleda do specializovaných prodejen s přírodními produkty, do tzv. Zelených lékáren, do bylinkářství, do prodejen biopotravin, prodejen zdravé výživy i do řady lékáren.
Údaje o firmě
Wwww.weleda.cz

Příbalový léták