Walmark Vitamin A Max —32 tobolek

Doplněk stravy Vitamin A MAX obsahuje vitamin A, který přispívá k udržení normálního zraku, pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitamín A – podporuje normální funkci imunity.

Cena vč. DPH
155 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3770865 | Zbozi: 18129682

Popis produktu

Doplněk stravy Vitamin A MAX obsahuje vitamin A, který přispívá k udržení normálního zraku, pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitamín A — podporuje normální funkci imunity.

Užití

Doplněk stravy Vitamin A MAX obsahuje vitamin A, který přispívá k udržení normálního zraku, pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá k normální funkci imunitního systému.
Vitamin A je vitamin rozpustný v tucích, který je organismus schopen uchovávat. Jedná se o důležitou látku pro celou řadu tělesných funkcí. - Přispívá k udržení normálního vidění - Pomáhá udržovat zdravou pokožku - Přispívá k normální funkci imunitního systému a k udržení železa v těle - Přispívá k udržení normální sliznice
Walmark Vitamin A - podporuje normální funkci imunity. - obsahuje 6000 IU vitaminu A v jedné tobolce - doporučeno především osobám, které mají unavené oči, osobám intenzivně pracujícím na počítači, sledujícím televizi nebo řidičům.

Dávkování

1 tobolka denně, zapít tekutinou.

Příbalový léták