Jamieson Vitamíny A+D 10000/800IU Premium—100 tobolek

Doplněk stravy Vitamíny A a D Premium 10 000 IU/800 IUVitamíny A a D přispívají k přirozené funkci imunitního systému.

Cena vč. DPH
208 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3031987 | Zbozi: 18122589

Popis produktu

Doplněk stravy Vitamíny A aD Premium 100000 IU/800 IUVitamíny A aD přispívají k přirozené funkci imunitního systému.

Užití

Vitamín A přispívá k udržení normálního stavu sliznice, pokožky a k udržení optimálního stavu zraku. Vitamín D přispívá k správnému vstřebávání a využití vápníku a fosforu, k udržení normálního stavu kostí a zubů. Vitamíny A aD přispívají k přirozené funkci imunitního systému.

Dávkování

Dospělí: 1 kapsle denně s jídlem.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

retinyl-palmitát, cholekalciferol.

Příbalový léták