Walmark Reghaar vlasový stimulátor —30 tablet

Vlasový stimulátor z řady Reghaar pomáhá regulovat tvorbu vlasového mazu a lupů, udržuje a prohlubuje přirozenou barvu vlasu.

Cena vč. DPH
160 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594003973086 | Zbozi: 18110973

Popis produktu

Vlasový stimulátor z řady Reghaar pomáhá regulovat tvorbu vlasového mazu a lupů, udržuje a prohlubuje přirozenou barvu vlasu.

Užití

Napomáhá zajistit správné prokrvení vlasové pokožky, a tím vhodnou výživu vlasovým cibulkám, příznivě ovlivňuje strukturu vlasu, pomáhá regulovat tvorbu vlasového mazu a lupů, udržuje a prohlubuje přirozenou barvu vlasu.

Dávkování

1 tableta denně.

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti do 3 let. U osob citlivých na niacin se může sporadicky objevit zarudnutí a svědění na obličeji a šíji.

Fakta

Reghaar vlasový stimulátor představuje speciálně vytvořenou kombinaci vitamínů a minerálů nezbytných pro růst a výživu vlasů. Vhodný přísun těchto látek pomůže příznivě ovlivnit prokrvení pokožky hlavy a aktivovat metabolické procesy na úrovni vlasových folikulů (cibulek), což je rozhodující pro udržení vlasů ve skvělém zdravotním stavu, navíc obsah cholinu a inositolu pomáhá v boji s lupy.

Poznámka

Složení

(kyanokobalamin),
Kyselina listová, Kyselina aminobenzoová, Cholin bitartát, Inositol, Saccharomyces cerevisiae (pivovarské kvasnice),Jod, Mangan, Měď, Vápník,
Zinek, Zelezo.
Údaje o firmě
Wwww.walmark.cz

Příbalový léták