Revalid Hair Complex—180 tobolek

Vlasový doplněk s vitamíny, minerály, aminokyselinami a rostlinnými extrakty pro podporu růstu vlasů zevnitř. Kombinujte kapsle s Revalid Stimulating Shampoo a Revalid Regrowth Serum.

Cena vč. DPH
999 Kč
1 174 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3978096 | Zbozi: 18136807

Popis produktu

Vlasový doplněk s vitamíny, minerály, aminokyselinami a rostlinnými extrakty pro podporu růstu vlasů zevnitř. Kombinujte kapsle s Revalid Stimulating Shampoo a Revalid
Regrowth Serum.

Účinné látky

Methionin
Biotin
Výtažek z pšeničných klíčků

Užití

Nejmodernější složení vlasového komplexu pro podporu růstu vlasů zevnitř.
Při alopecii, při ztrátě vlasů, řídnutí vlasů, poškozených nebo oslabených vlasech a nehtech. Pro posílení vlasů a nehtů.

Dávkování

Užívejte jednu kapsli 2x denně, zapijte dostatečným množstvím tekutiny, optimálně užívejte s jídlem. Doporučená doba užívání kapslí jsou tři měsíce.

Příznaky

Vypadávání a ztráta vlasů.

Složení

Hypromelóza (kapsle): E464, DL-methionin, D-pantothenan vápenatý, výtažek z pšeničných klíčků (Tritici germinis extractum), výtažek z prosa (Panici miliacei seminis extractum), L-cystin, pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae), kyselina paraaminobenzoová, glukonan železnatý, glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, magnesium stearát [protispékavá látkaj: E470b, glukonan měďnatý, thiamin hydrochlorid, biotin, cholekalciferol.

Příbalový léták