Walmark Biopron9 Premium —30 tobolek

Biopron 9 Premium je doplněk stravy s probiotiky a prebiotiky. Obsahuje 9 probiotických kmenů ve vysoké dávce 20 miliard CFU a je obohacen o prebiotické fruktooligosacharody vhodný pro děti od 3 let a dospělé.

Cena vč. DPH
329 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3607133 | Zbozi: 18138372

Popis produktu

Biopron 9 Premium je doplněk stravy s probiotiky a prebiotiky. Obsahuje 9 probiotických kmenů ve vysoké dávce 20 miliard CFU a je obohacen o. prebiotické fruktooligosacharody vhodný pro děti od 3 let a dospělé.

Užití

Biopron 9 Premium je doplněk stravy s probiotiky a prebiotiky. Obsahuje 9 probiotických kmenů ve vysoké dávce 20. miliard CFU a je obohacen o. prebiotické fruktooligosacharody vhodný pro děti od 3 let a dospělé.
Výhoda tohoto produktu spočívá v širším spektru bakteriálních kmenů. Probiotické kultury jsou v přípravku obsaženy ve vysoké denní dávce 20 miliard, což umožňuje rychlé a významné doplnění bakterií zažívacího traktu. Díky vysoké kvalitě surovin, použitým procesům a metodám balení je obsah probiotických kultur chráněn před vzdušnou vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy. To zajišťuje jejich životnost a aktivaci až na místě určení v zažívacím traktu. Speciální technologie zpracování zajišťuje odolnost obsažených bakterií vůči žaludečním i žlučovým kyselinám. Bakterie se tak dostanou neporušené až do tlustého střeva.

Dávkování

1 tobolka 1—2x denně během jídla.
Údaje o firmě www.biopron.cz www.klubzdravi.cz

Příbalový léták