Walmark Biopron ProEnzymes—10 tablet

BIOPRON ProEnzymes je originální probiotický komplex určený pro specifické potřeby v oblasti trávicího traktu. Unikátní složení s trávicími enzymy, devíti prověřenými probiotickými kmeny a navíc s bylinnými extrakty, které podporují váš zažívací trakt.

Cena vč. DPH
159 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3892339 | Zbozi: 18136874

Popis produktu

BIOPRON ProEnzymes je originální probiotický komplex určený pro specifické potřeby v oblasti trávicího traktu. Unikátní složení s trávicími enzymy, devíti prověřenými probiotickými kmeny a navíc s bylinnými extrakty, které podporují váš zažívací trakt.

Užití

Unikátní složení s trávicími enzymy, devíti prověřenými probiotickými kmeny a navíc s bylinnými extrakty, které podporují váš zažívací trakt, přispívají k úlevě při břišních obtížích a pomáhají udržovat rovnováhu trávicích plynů v normálu. Kombinace probiotik s prebiotiky pomáhá podporovat obnovení rovnováhy střevní mikrobioty.

Indikace

  • Přispívá k úlevě při břišních obtížích a normalizuje produkci plynu.
  • Pomáhá podporovat a udržovat přirozenou rovnováhu střevní mikrobioty.
  • Vhodný pro dlouhodobé užívání.
  • Vegetariánský, bezlepkový.
    Aktivní látky 1. Probiotika: Probiotika jsou živé mikroorganismy, které, jsou
  • li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele. (definice FAO/WHO, 2002). 1
    Výhodou kombinace 9 různých probiotických kmenů je rozsáhlejší kolonizace gastrointestinálního traktu širokým spektrem bakterií. 2. Prebiotika: Selektivně fermentované složky, které umožňují selektivní změny ve složení a / nebo aktivitě střevního mikrobiomu, což má příznivý vliv na zdraví a zdravotní stav hostitele (Gibsonova definice, 2004). 2) Podporují růst a aktivitu přirozené střevní mikroflóry. 3. Trávicí enzymy: jsou katalytické proteiny vyskytující se v těle, které pomáhají v zažívacím traktu štěpit makronutrienty z potravy. Mohou být rozděleny do tří hlavních typů: amylázy, které štěpí sacharidy, proteázy a peptidázy, které štěpí bílkoviny a lipázy, které štěpí tuky. Nedostatek trávicích enzymů má za následek nepříjemné pocity po jídle, které velmi často vedou ke zvýšené produkcí plynu. 4. Bylinné složky (anýz, koriandr, máta peprná, fenykl) přispívají k úlevě při zažívacích obtížích a podporují normální funkci zažívacího traktu.

Dávkování

1 tableta během jídla 1—2x denně.
BIOPRON ProEnzymes obsahuje pouze složky přírodního původu, a proto je považován za bezpečný také pro dlouhodobé užívání.
Nevhodné pro děti do 3 let.
Údaje o firmě www.biopron.cz www.klubzdravi.cz

Příbalový léták