Vožky Masmi ultra night z organické bavlny —10 ks

Ultratenké vložky MASMI jsou vyrobeny z 100% organické bavlny, neobsahují škodlivá bělidla, parfémy, plasty ani celulózu, a proto přinášejí řadu výhod.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2862044 | Zbozi: 18116381

Popis produktu

Ultratenké vložky MASMI jsou vyrobeny z 100% organické bavlny, neobsahují škodlivá bělidla, parfémy, plasty ani celulózu, a proto přinášejí řadu výhod.

Užití

Ultratenké vložky pro dámskou hygienu z organické bavlny MASMI nedráží pokožku, podporují udržení optimálního pH pochvy, snižují riziko vzniku podráždění a svědění.
Jsou hypoalergení, udržují optimální vlhkost a chrání pokožku. Jsou biologicky odbouratelné a ani při jejich výrobě nedochází k zatěžování životního prostředí. Jsou prodyšné, vlákna umožňují snadný průchod vzduchu. Přírodní materiál brání přirozenou cestou vzniku nepříjemných pachů.

Dávkování

Používejte dle potřeby.

Fakta

Zádné podráždění, konec alergií, ochrana přírody, prodyšnost, stop zápachu.

Poznámka

Běžné menstruační tampóny a vložky obsahují plasty, viskózu, celulózu, parfémy, superabsorbenty, bělidla na bázi chlóru či dioxinů a další chemikálie, které mohou u citlivých osob při styku se sliznicí pochvy a zevních pohlavních orgánů způsobovat podráždění, svědění či alergické reakce.

Složení

100 % organická bavlna
Údaje o firmě
V programu NástrojeZdraví? společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí. Výběr produktů jednotlivých Nástrojů Zdraví je veden tak, aby v nás navodil rovnováhu a celkový pocit zdraví. Zařazení výrobků do nabídky předchází pečlivý výběr a konzultace s předními odborníky v oboru. Zvyšováním počtu Nástrojů
Zdraví se budeme snažit, abychom co nejlépe pokryli potřeby našeho těla i ducha.

Příbalový léták