DHV Always Ultra Sensitiv Normal Plus single —10 ks

Nové dámské hygienické vložky Always Sensitive představují větší komfort a bezpečí, zároveň maximální ochranu spotřebitelky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015400213857 | Zbozi: 18115099

Popis produktu

Nové dámské hygienické vložky Always Sensitive představují větší komfort a bezpečí, zároveň maximální ochranu spotřebitelky.

Užití

Nové Always Sensitive představují větší komfort a bezpečí, zároveň maximální ochranu spotřebitelky, která je na vložce nově zvýrazněna modrými pruhy.
Always hygienické potřeby poskytují bezpečnou a diskrétní ochranu v průběhu celého menstruačního cyklu. Ultra absorpční jádro obsahuje speciální materiál, který rychle absorbuje a uzamkne tekutinu uvnitř vložky v množství několikanásobně vyšším než sám váží.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Čistota, bezpečnost.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Zaměření na všechny věkové skupiny žen. Výměna dle potřeby.

Poznámka

"Vložky jsou výrobky pro vnější ochranu, které zachytávají menstruační výtok vycházející z pochvy. Protože každá žena je jiná a taky jejich menstruace se od sebe liší svou intenzitou a délkou, vložky Always se vyrábí v různých velikostech a tvarech.
Jejich použití je jednoduché - jednoduše je "přilep"“ do svých kalhotek pomocí lepící zóny.
Výrobková řada Always se dělí na dvě skupiny vložek:
Always Ultra ultra tenké vložky
Always běžné vložky
Ultra tenké vložky fungují stejně spolehlivě jako "tlusté" vložky i pro velmi silnou menstruaci. Delší vložky (Super) poskytují větší absorpční plochu potřebnou pro silnější menstrauci. Křídlaté vložky (Plus) pak díky křidélkám zabraňují posunování vložky a poskytujů dodatečnou ochranu i na okrajích prádla. Noční vložky (Night) jsou speciálně navrženy pro použití přes noc. Chrání větší plochu kalhotek díky podstatně prodlouženému tvaru a také díky křidélkám.
Always Ultra jsou speciálně vyvinuty tak, aby ti poskytovali pocit čistoty, příjemného sucha a pohodlí: unikátní povrchová vrstva Dri-Weave rychle odvede tekutinu z povrchu do jádra vložky, které tekutinu uzamkne ve formě gelu. Díky tomu, že nyní mají Always
Ultra nekrčivou povrchovou úpravu, mohou perfektně absorbovat mnohem delší dobu.
Praktické rady pro uživatelky
Od první menstruace většina dívek nejčastěji používá vložky. Některé začnou později, poté co již znají své tělo a průběh své menstruace, používat tampóny. Jiné dívky zůstávají i nadále u vložek. Pokud používáš vložky, nezapomínej, že je musíš pravidelně měnit, protože dlouho nevyměněná vložka (tedy přesněji: v ní zachycená krev) může být zdrojem nepříjemného zápachu.
Taky nezapomeň, že použitá vložka se neodhazuje do toaletní mísy, neboť by ji mohla ucpat. Zabal ji do toaletního papíru nebo do obalu od nové vložky a odhoď do odpadkového koše.
Speciální vlastnosti
Ultraabsorpění jádro
Always Ultra mají ultraabsorpční jádro obsahující krystalky, které dokážou nasát veliké množství tekutiny a proměnit ji na gel. Tekutina je tak uzamčena ve formě gelu uvnitř vložky a není v kontaktu s tvým tělem. Právě díky vysoké absorpční schopnosti tohoto jádra ti Ultra vložky poskytují vynikající ochranu i když jsou jenom 3 mm tenké.
Flexi-křidélka
Flexi-křidélka jsou další specialitou Always Ultra vložek. Jsou to tenké postranní zóny, které přilnou kolem okraje kalhotek a pružně se přizpůsobují jak tvaru vykrojení kalhotek tak i tvému pohybu. Flexibilní křidélka tak lépe chrání spodní prádlo a napomáhají udržet vložku na jejím správném místě.
Boční kanálky
Všechny tradiční (tlusté) Always vložky mají po stranách vlisované kanálky, jejichž úkolem je soustřeďovat tekutinu v centrální části vložky a bránit jejímu pronikání do stran.
Správná vložka pro tvoji menstruaci
Následující přehledná tabulka ti pomůže s výběrem správné varianty Always pro různé dny tvé menstruace podle toho, jakou ochranu potřebuješ. "
Údaje o firmě www.always.cz

Příbalový léták