Vložky porodnické Samu—2x + prsní vložky + Molipants M

Porodnické vložky SAMU zajišťují díky vysoce prodyšnému materiálu optimální přísun vhzduchu k pokožce a tím snižují riziko infekce. Bez fólie a se savým jádrem. Vhodné ke sterilizaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4049500707466 | Zbozi: 18133033

Popis produktu

Porodnické vložky SAMU zajišťují díky vysoce prodyšnému materiálu optimální přísun vhzduchu k pokožce a tím snižují riziko infekce. Bez fólie a se savým jádrem. Vhodné ke sterilizaci.

Užití

Porodnické vložky bez fólie se savým jádrem vhodné pro hygienu v šestinedělí.
Elastické punčochové kalhotky k fixaci inkontinenčních vložek a vložných plen.
Charakteristika
Kalhotky jsou vyrobeny z měkkého, vysoce kvalitního materiálu. Inovované MoliPants soft lépe drží tvar, jsou více elastické a díky bezešvým manžetám jsou také velmi pohodlné.
Použití
Síťované kalhotky MoliPants umožňují bezpečnou, hygienickou a přitom jednoduchou fixaci inkontinenčních vložek a vložných plen. Jsou stejně vhodné jak pro ležící, tak i pro mobilní pacienty. Díky vysoké elasticitě kalhotek se značnou měrou zjednodušuje přikládání a výměna vložek. MoliPants se neopotřebovávají, jsou velmi lehké a měkké a dobře propouštějí vzduch. Dají se prát v automatické pračce při 60 "C a jsou opakovaně použitelné.

Dávkování

Dle potřeby.

Poznámka

Společnost HARTMANN — RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti Paul Hartmann AG do tehdejšího podniku Rico Veverská
Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v
Heidenheimu v SRN. HARTMANN — RICO je prostřednictvím své dceřiné společnosti se sídlem v Bratislavě aktivní i na území Slovenské republiky. V České republice má společnost čtyři výrobní závody.
Kvalitu našich výrobků a služeb zajišťujeme integrovaným systémem managementu jakosti. Uspěšně zavedeným certifikovaným systémem jakosti můžeme našim zákazníkům poskytnout záruku, že jsou dodrženy nejvyšší požadavky na kvalitu, čistotu a bezpečnost našich výrobků ve všech stupních výrobního procesu.
HARTMANN-RICO je oprávněným držitelem certifikátů ISO 9001, ISO 13 485, EN 550.
Ve dnech 3.-7. dubna 2006 potvrdil ve všech výrobních závodech audit TŮV, že
HARTMANN-RICO je stále oprávněným vlastníkem certifikátů kvality. Audit neshledal žádná významnější pochybení v systému zabezpečení kvality a HARTMANN-RICO obstál bez nápravných opatření.
Údaje o firmě www.hartmann.cz

Příbalový léták