Vlhčené ubrousky Linteo baby Soft & cream—72 ks

Dětské vlhčené ubrousky LINTEO - 72 kusů, napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Udržují přirozené pH pokožky, O% alkoholu, dermatologicky testované. Nesplachujte do WC. Skladujte v suchu a chladu, chraňte před sluncem.

Cena vč. DPH
41 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3701779 | Zbozi: 18129348

Popis produktu

Dětské vlhčené ubrousky LINTEO - 72 kusů, napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Udržují přirozené pH pokožky, O0% alkoholu, dermatologicky testované. Nesplachujte do WC. Skladujte v suchu a chladu, chraňte před sluncem.

Užití

Dětské vlhčené ubrousky LINTEO - 72 kusů, napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Udržují přirozené pH pokožky, 0% alkoholu, dermatologicky testované. Nesplachujte do WC. Skladujte v suchu a chladu, chraňte před sluncem.

Dávkování

Ubrousek je na jednorázové použití. Po každém použití obal řádně uzavřete.

Složení

20% viskóza + 80% polyester
Údaje o firmě
Společnost Melitrade a.s. je v součastné době významným výrobcem a dodavatelem hygienických papírenských výrobků, vlhčeného hygienického programu, vatových výrobků, svíček, AFH (průmyslový papírový program) a dalšími souvisejícími produkty pro střední a východní Evropu. V současné době vlastní společnost Melitrade a.s. tyto značky: Linteo, Onclé a Niteolu.

Příbalový léták