Veroval dotykový infračervený teploměr

Zdravotnický prostředek

Veroval® Infračervený dotykový teploměr je určený k rychlému a snadnému měření tělesné teploty v uchu nebe na čele. Teplotu měří rychle (v uchu za 1vteřinu, na čele během 3 vteřin) a přesně. Díky tomu je ideální pomocník pro rodiny s dětmi.

Cena vč. DPH
804 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3683712 | Zbozi: 18128181

Popis produktu

Veroval© Infračervený dotykový teploměr je určený k rychlému a snadnému měření tělesné teploty v uchu nebe na čele. Teplotu měří rychle (v uchu za vteřinu, na čele během 3 vteřin) a přesně. Díky tomu je ideální pomocník pro rodiny s dětmi.

Užití

Veroval© infračervený dotykový teploměr pro měření tělesné teploty v uchu a na čele, dle preference uživatele. Oba způsoby měření tělesné teploty lze využít jak pro měření vlastní tělesné teploty, tak pro měření tělesné teploty druhé osoby. V porovnání s digitálními teploměry měří teplotu rychleji: v uchu během 1 vteřiny, na čele 3 vteřiny.
Měření tepleny v uchu: Měřeni může být prováděno v pravém nebo levém uchu. Hodnoty teploty mohou být v každém uchu jiné, proto je třeba měřit teplotu vždy ve stejném uchu.
Teploměr měří infračervené paprsky vyzařované ušním bubínkem a zvukovodem. Senzor tyto paprsky zachycuje a mění je na teplotní hodnoty. Nejpřesnější hodnoty lze získat pří zachycení infračervených paprsků ze středního ucha (ušního bubínku) Paprsky vyzařované okolní tkáni poskytuji nižší naměřené hodnoty. Pokud je nasazen modrý kryt pro měření teploty na čele, je nutné jej sundat.
Měření teploty na čele: Teploměr měří infračerveně záření, které vydává kůže v oblasti čela, spánků a okolní tkáně. Senzory toto záření absorbují a proměňuji je na teplotní hodnoty. Nejpřesnější hodnoty získáte snímáním oblasti od obočí až ke spánku, po kterém během 3 vteřin posouváte teploměr s nasazeným modrým krytem určeným pro měření čelní teploty. Pokud není nasazen, tak jej jednoduchým přitlačením nasaďte.
Doporučujeme, aby se teplota vždy měřila ve stejném místě.
Před měřením se doporučuje očistit senzor tampóny napuštěnými alkoholem pro zajištění správně naměřených hodnot, dále odstraňte vlasy z čela měřeného, kosmetické přípravky a případně viditelné nečistoty. V případě potu, osušte i pot z čela, aby došlo k co nejpřesnějšímu měření. Kůže čela je častěji vystavena vnějším teplotním vlivům, proto se doporučuje měřit teplotu přednostně v uchu.

Fakta

Veroval© Infračervený dotykový teploměr měří teplotu rychle a přesně. Délka měření pouze 3 vteřiny na čele a 1 vteřinu při měření z ucha. Přesnost měření byla ověřena v klinické praxi. Ukládá do paměti 10 posledních měření. Snadné ovládání jedním tlačítkem. Akustický a optický signál při zahájení a ukončení máčení. Hygienický díky ochranným krytům obsaženým v balení. Moderní design pro pohodlné a příjemné držení v ruce. Vysoká životnost baterií s kapacitou až 1000 měření. Záruka 3 roky
Údaje o firmě
Společnost HARTMANN - RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice a Slovenské republice.
Wwww.hartmann-rico.cz / www.veroval.cz

Příbalový léták