Uroval D-manosa—15 sáčků

Uroval® D-manosa je doplněk stravy obsahující a zajišťující vysokou dávku přírodního monosacharidu D-manosy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3100238 | Zbozi: 18109823

Popis produktu

Uroval? D-manosa je doplněk stravy obsahující a zajišťující vysokou dávku přírodního monosacharidu D-manosy.

Užití

D- manosa není pro organismus cizorodá látka. Jedná se o 100% bioaktivní monosacharid přirozeně se vyskytující v organismu. V přírodě se vyskytuje v různých druzích ovoce, bobulích a rostlinách. Po požití je prakticky nemetabolizována, snadno se vstřebává do krve a z krve je filtrována ledvinami do moči, kde znemožňuje bakteriím typu Escherichia coli přichycení na povrchu stěn močových cest. Působí proti několika kmenům patogenní Escherichia coli. E. coli patří k hlavním původcům infekcí močových cest.

Dávkování

Dávkujte dle přiloženého schématu. Obsah sáčku rozpusťte ve sklenici vody a vzniklý nápoj vypijte. Nápoj je bez chuti nebo může být lehce nasládlý. Je doporučován zvýšený příjem tekutin! Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Dávkovací schéma: „ den 1 sáček 4x denně. Jednotlivé dávky rozdělte rovnoměrně během celého dne „ den (sáček 3x denně 1 sáček ráno, 1 v poledne, 1 večer . den 1 sáček 2x denně 1 sáček ráno, 1 večer před spaním „ den 1 sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním . den 1 sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním . den (sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním „ den (sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním . den (sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním . den (sáček 1x denně 1 sáček večer před spaním

Fakta

Výrobek neobsahuje lepek. Není určeno pro děti do 3 let! Výrobek mohou užívat těhotné a kojící ženy. Pokud nedojde ke zlepšení stavu do tří až pěti dnů, navštivte svého lékaře. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

D-manosa 2 g, Inulin 2 g.
BOCO MNOU BRUWN=>

Příbalový léták