Uniospharma Dolomit plus—90 tablet

Dolomit je přírodní forma vápníku a hořčíku ve vyváženém poměru. Uplatňuje se při detoxikaci organismu, přecitlivělosti a povzbuzuje obranný mechanismus. Je důležitý pro výstavbu kostí,svalů a zubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594037310611 | Zbozi: 18112327

Popis produktu

Dolomit je přírodní forma vápníku a hořčíku ve vyváženém poměru. Uplatňuje se při detoxikaci organismu, přecitlivělosti a povzbuzuje obranný mechanismus. Je důležitý pro výstavbu kostí,svalů a zubů.

Užití

Dolomit je přírodní forma vápníku a hořčíku ve vyváženém poměru. Uplatňuje se při detoxikaci organismu,přecitlivělosti a povzbuzuje obranný mechanismus. Je důležitý pro výstavbu kostí, svalů a zubů.
Zinek působí při kožních potížích a má vliv na správnou funkci pohlavních orgánů.
Kyselina glutamová je aminokyselina,která je potřebná k celkové přeměně látek a v oblasti imunity.
Vitamin D je potřebný pro vstřebávání vápníku a pro silné zuby a kosti.
Kelp je mořská řasa bohatá na přírodní jód a je zdrojem dalších minerálních látek a stopových prvků. Výtažek ze šípku je zdrojem přírodního vitaminu C.

Dávkování

1- 2 tabletu denně.

Fakta

Uvolňuje při nervovém napětí, uklidňuje srdeční činnost a napomáhá klidnému spánku, podporuje zdravý růst kostí, zabraňuje bolestivým křečím při menstruaci, reguluje tělesnou teplotu, udržuje správnou nervovou a svalovou činnost.

Složení

Dolomit, nosič: mikrokrystalická celulóza, nosič: fosforečnan vápenatý, leštící látka: polyvinylpyrolidon, potahová látka: hydroxyprophylmethylcelulosa, kyselina glutamová stabilizátor: karboxymethylcelulóza, nosič: stearan hořečnatý, KELP — mořská řasa, zinek oxid zinečnatý/, výtažek ze šípků, Jód z mořské řasy, vitamin D3.
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 25let.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě. přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz .

Příbalový léták