Trudi vlhčené ubrousky s hlohem a hořečkem—64 ks

Ideální vlhčené ubrousky musí splňovat hned několik základních parametrů: být jemné, účinné a zdraví neškodné. Díky použité bavlněné tkanině a mikrobuněčné textilii jsou velice jemné, mají příznivý účinek na pokožku, jsou hypoalergenní i hydratující.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3348340 | Zbozi: 18120004

Popis produktu

Ideální vlhčené ubrousky musí splňovat hned několik základních parametrů: být jemné, účinné a zdraví neškodné. Díky použité bavlněné tkanině a mikrobuněčné textilii jsou velice jemné, mají příznivý účinek na pokožku, jsou hypoalergenní i hydratující.

Užití

Ideální vlhčené ubrousky musí splňovat hned několik základních parametrů: být jemné, účinné a zdraví neškodné. Nature hypoalergenní bavlněné ubrousky posunují tyto hranice mnohem dále. Díky použité bavlněné tkanině a mikrobuněčné textilii jsou velice jemné, mají příznivý účinek na pokožku, jsou hypoalergenní i hydratující.
Přednosti: - Jemné povrchově aktivní látky s příznivým dermatologickým a toxikologickým profilem (dobrá kožní snášenlivosti). - Velice jemné díky použité bavlněné tkanině a mikrobuněčné textilii. - Zaručený základní hydratační účinek. - Pozitivní vliv na kožní bariéru. - Vyvážený poměr vlhkosti a pěnivosti. - Pohodlné použití při i po aplikaci.
Složky:
Probiotické složky: zachovávají a stimulují kožní eko-flóru (první obrana pleti proti mikrobiálním útokům) a mají hydratační účinek.
Naklíčená hnědá rýže: uklidňující, reparační a ochranné vlastnosti. „Dermo-aktivní“ cukry: zklidňující, hydratační účinek, ochranné vlastnosti s efektem druhé kůže.
Rostlinný betain: základní hydratační efekt, redukce látek způsobujících povrchové podráždění.
Funkční „zelené tenzidy“: příznivý dermatologický a toxikologický profil s pozitivním vlivem na pokožku a vlasy.
Výtažky z hlohu a hořečku.

Dávkování

Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

Fakta

Trudi Baby Nature
Jedinečná řada výrobků, které nejlépe charakterizují slova: přirozenost a šetrnost k životnímu prostředí a dětské pleti. V souladu s touto myšlenkou jsme se rozhodli, že nepoužijeme žádné „pochybné“ složky, které se běžně používají ve výrobcích pro péči o ditě. - Žádné petrochemické deriváty jako jsou vazelína, tekutý parafín, polydecen, ozokerit, atd. - Žádné silikony, ethoxyláty a akryláty - Zádné parabeny a konzervanty - Zádné syntetické přísady jako jsou EDTA, BHA, BHT, atd. - Zádné potenciální alergeny v parfémech - Zádné GMO (geneticky modifikované organizmy)
Právě naopak! Zvolili jsme řadu přírodních surovin, které jsou obsaženy ve všech produktech Trudi Baby Nature.
Naklíčená hnědá rýže (z biologického zemědělství)
Její složení je velmi podobné mateřskému mléku. Má regenerační, uklidňující a uzdravující kosmetické vlastnosti. Zajišťuje zdravou a vyváženou „výživu“ pro citlivou dětskou pokožku.
Výběr „dermo-aktivních“ cukrů
Oblíbená příchuť děti je sladká! Z tohoto důvodu jsme použili inovativní kosmetické postupy, kterými jsme pokryli zvýšené požadavky dětské pokožky na jemnost a účinnost.
Podstatou kosmetických produktů Trudi Baby je synergické působení rostlinných másel, přírodních vosků, vzácných rostlinných olejů, přírodních šťáv a drcených směsí.

Složení

Agua; Glycerin; Sodium Citrate; Tocopherol; Parfum; Polyglyceryl-4 Caprate; Decylene
Glycol; Ethylhexyl Cocoate; Citric Acid; Betaine; Xanthan Gum; Cocos Nucifera Oil;
Hordeum Vulgare Extract; Inulin; Maltodextrin; Germinated Oryza Sativa (Rice) Grain;
Sodium Benzoate; Potassium Sorbate; Alpha-Glucan Oligosaccharide; Crataegus
Oxyacantha Flower Extract; Gentiana Acaulis Flower Extract

Příbalový léták