Topvet Pedicap SET olej OL + šampon ED—100ml+200ml

Bezpečný a účinný přípravek slouží pro kompletní odstranění vší - k léčbě Pediculosis capitis, pediculosis pubis (veš dětská, veš muňka). Zlepšuje kvalitu vlasů, je účinný i na lupy či mastné vlasy. V akční sadě olej + šampon.

Cena vč. DPH
282 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 8594060111513 | Zbozi: 18115545

Popis produktu

Bezpečný a účinný přípravek slouží pro kompletní odstranění vší - k léčbě Pediculosis capitis, pediculosis pubis (veš dětská, veš muňka). Zlepšuje kvalitu vlasů, je účinný i na lupy či mastné vlasy. V akční sadě olej + šampon.

Užití

PEDICAP OL slouží pro kompletní odstranění vší - k léčbě Pediculosis capitis, pediculosis pubis (veš dětská, veš muňka). Pedicap OL je přírodní, nejedovatý prostředek na odvšivení vhodný i pro děti od 3 let, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje insekticidy.
Určen pro všechny typy vlasů a všechny styly úprav.
PEDICAP ED slouží k ošetření pokožky hlavy a vlasů. Bezpečný a účinný přípravek omezující výskyt vší ve vlasech. Lze jej také použít ke zlepšení kvality vlasů a mpokožky hlavy.Vhodné při zvýšené lomivosti vlasů, při svědivosti pokožky hlavy, výskytu lupů a při nadměrném maštění vlasů.

Návod k použití

1. Aplikujte přísně na suché vlasy! 2 Pedicap OL důkladně naneseme na celý povrch hlavy a vlasů. Přípravek musí být důkladně nanesen od kořínků vlasů (včetně pokožky hlavy). 3. Po aplikaci necháme přípravek alespoň 10 minut působit. 4. Hřebenem zbavíme vlasy veškerých mechanických nečistot a případných vlasových parazitů. Ke kvalitnímu vyčesání je vhodné použít speciální hřeben ("všiváček“), který je součástí balení. 5. Celou podpůrnou kůru zakončíme důkladným omytím vlasů dětským šamponem
Pedicap ED.
Proceduru je vhodné opakovat po 9 - 10 dnech. Pedicap ED obsahuje látky, jež mají pro vnější parazity odpuzující účinky, a proto je vhodné, jej mezi oběma aplikacemi Pedicap
OL použít denně.

Dávkování

Aplikujte dle potřeby Pedicap OL na suché vlasy, nechte 7 minut působit a pak vlasy omyjte šampónem, důkladně vyčesejte přiloženým hřebínkem.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku, aplikace na poraněnou kůži, do očí nebo na sliznice; opatrnosti je třeba u dětí mladších 3 let.

Vedlejší příznaky

Přípravek je obvykle velmi dobře snášen. Zřídka se mohou projevit slabé pálení, svědění a zarudnutí v místě aplikace. Vzácně se mohou vyskytnout projevy přecitlivělosti na přípravek (kožní reakce). V tomto případě je nutné přerušit aplikaci, případně při přetrvávajících obtížích vyhledat lékaře.

Fakta

Doporučení!
Pedicap OL aplikujte jednou týdně po dobu, než vlasy budou zcela bez hnid. Protože hnidy 100% nehubí žádný přípravek, musí se vyčesávat přiloženým hřebínkem nebo vybírat. Z hnid se líhnou tzv. nymfy, která se opět hubí přípravkem Pedicap OL. Nymfa vajíčka neklade, ale během dvou až čtyřech týdnů dozrává v dospělce. Po aplikaci
Pedicap OL vyperte povlečení, čepice, vyčistěte hřebeny. Doporučujeme, až se Vám podaří zbavit vší, používat preventivně před opakovanou nákazou vlasové přípravky s obsahem Tea Tree oil, které vši sice nehubí, ale odpuzují. Vhodné je například naše
Vlasové tonikum s tea tree oil a pantenolem.

Poznámka

Přípravek nebyl testován na zvířatech.
Olej při teplotě pod 23"C tuhne !

Složení

Pedicap OL - Cocois Oleum Raffinatum, Prunus Dulcis, Melaleuca Alternifolia Oil,
Cananga Odorata Oil, Pimpinella Anisum Oil, Leptospermum Scoparium Oil, Tocopheryl
Acetate.
Pedicap ED - Agua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropy| Betaine, Cocamide DEA,
Glycerine, Cetyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Oil, Persea Gratisima (Avocado Oil),
Mentha Piperita Oil, Leptospermum Scoparum Oil, Cananga Odorata Oil, Vitamin
Complex, Sodium Chloride, Lecithin, Keratin, Panthenol, Benzyl Alcohol (and)
Methylchloroisothiasolinone (and) Methylisothiasolinone.

Příbalový léták