Parasidose La Solution Express —Přírodní odvšivovací přípravek, 100 ml

Zdravotnický prostředek

Přírodní odvšivovací přípravek 100 ml, k tomu ZDARMA koupací čepice. Přípravek účinně odstraňuje dětské vši a jejich hnidy, má dětem příjemnou vůni po žvýkačkách. Expresní účinek již za 15 minut. Originalní receptura z Francie.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3227494 | Zbozi: 18115607

Popis produktu

Přírodní odvšivovací přípravek 100 ml, k tomu ZDARMA koupací čepice. Přípravek účinně odstraňuje dětské vši a jejich hnidy, má dětem příjemnou vůni po žvýkačkách.
Expresní účinek již za 15 minut. Originalní receptura z Francie.

Účinné látky

Biococidine

Užití

Přípravek účinně odstraňuje dětské vši a jejich hnidy. Bez chemických insekticidů a s příjemnou parfémací je tento přírodní odvšivovací přípravek přizpůsoben k péči o celou rodinu. Příjemná vůně po žvýkačkách, obzvláště vyhledávaná dětmi, zanechá vlasy něžně provoněné. Neobsahuje parabeny a phenoxyethanol.
La Solution Express umožňuje účinně odstranit vši a hnidy v jediné aplikaci za 15 minut. - Usmrtí vši a hnidy zablokováním dýchacích cest, - zničí ochranný plášť vší, což vede k dehydrataci, - rozpustí lepidlo hnid, usnadní tím vyčesávání odumřelých larev.
Vhodný pro: děti od tří měsíců těhotné i kojící ženy, astmatiky.

Dávkování

Aplikujte dostatečné množství odvšivovacího přípravku Parasidose po celé délce vlasů a na celé pokožce hlavy tak, aby došlo k úplnému pokrytí přípravkem všch hnid a vší.
Přípravek dobře vmasírujte ke kořínkům vlasů.

Kontraindikace

Neaplikujte přípravek na poškozenou nebo podrážděnou pokožku.

Vedlejší příznaky

Při správném používání přípravku nedochází k žádným vedlejším účinkům.

Příbalový léták