Topvet Měsíčková mast—50 ml

S úspěchem je používán na nejrůznější formy ekzémů a tlumení projevů lupénky. Měšíček má antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky.

Cena vč. DPH
126 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 3028173 | Zbozi: 18126800

Popis produktu

S úspěchem je používán na nejrůznější formy ekzémů a tlumení projevů lupénky.
Měšíček má antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky.

Účinné látky

Heliantus Annus
Prunus Dulcis
Cera Flava

Užití

Měsíček lékařský má velice široké použití. Je vhodný především na popáleniny, ekzémy a opruzeniny. Dobře působí také na křečové žíly a na změkčení zatvrdlé kůže. Měsíček je velmi účinný na rozpouštění a vyhlazování jizev (i staršího data). Mast jako kosmetický přípravek je vhodné kosmetikum pro každý věk. - na špatně se hojící rány a bércové vředy - na spáleniny, omrzliny a drobné poranění - na lupénku a různé formy ekzémů - na popraskané paty - netoxický - šetrný pro děti - bez omezení věkem - snadná a praktická aplikace - bez předpisu.

Dávkování

Aplikujte na postižené místo několikrát denně. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na postiženou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Je možné aplikovat v kombinaci s měsíčkovým olejem.

Kontraindikace

Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy případy předávkování ani jakýchkoliv nepříznivých účinků. Při zvýšené náchylnosti k alergiím je vhodné aplikovat v kombinaci se šišákem bajkalským.

Fakta

Uchovejte při pokojové teplotě.

Poznámka

Přípravek nebyl testován na zvířatech.

Příbalový léták