Topvet Kostivalový gel—250 g

Kostivalový masážní gel při bolestech kloubů, svalových bolestech, k hojení nejrůznějších pohmožděnin, špatně se hojících ran apod. Vyrobeno dle originální receptury.

Cena vč. DPH
130 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594060112916 | Zbozi: 18110409

Popis produktu

Kostivalový masážní gel při bolestech kloubů, svalových bolestech, k. hojení nejrůznějších pohmožděnin, špatně se hojících ran apod. Vyrobeno dle originální receptury.

Účinné látky

Agua
Glycerin
Symphytum Officinale extrakt

Užití

Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, alantoin chrání kůži a podporuje hojení. Dochované písemnosti týkající se využívání kořene k masážím a zábalům při hojení pohmožděnin a zlomenin pocházejí již z období starého Recka.
Použití: aplikujte na určené místo několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na určenou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže.

Dávkování

Aplikujte na určené místo několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na určenou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže.

Příznaky

Kostival lékařský patří mezi tradičné, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny, které používáme jako podporu při svalových bolestech, kloubních bolestech a nejrůznějších zhmožděninách.

Kontraindikace

Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Nepoužívejte vnitřně! Není vhodné pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže. Při zvýšené náchylnosti k alergiím je vhodné aplikovat v kombinaci se šišákem bajkalským.

Poznámka

Dermatologicky testované. Přípravek není testován na zvířatech.

Složení

Agua, Glycerin, Alcohol Denat., Symphytum Officinale Root Extract, Eucalyptus Globulus
Leaf Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, CI 14720, CI 15985, CI 19140, CI 28440, D-Limonene, Linalool
Údaje o firmě www.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták