Topvet Konopné mléko Help Line Kloubník—200 ml

Konopné masážní mléko pro masáž kůže v oblasti kloubů, svalů a páteře. Směs aktivních extraktů a silic příznivě přispívá k účinné masáži v oblasti artrotických a revmatických kloubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2452838 | Zbozi: 18134840

Popis produktu

Konopné masážní mléko pro masáž kůže v oblasti kloubů, svalů a páteře. Směs aktivních extraktů a silic příznivě přispívá k účinné masáži v oblasti artrotických a revmatických kloubů.

Účinné látky

Cannabis Sativa
Rašelina
Rakytník

Užití

Kompozice aktivních látek je vhodná k masážím. Konopný olej zvyšuje přirozenou bariérovou funkci pleti. Rakytníkový olej pokožku regeneruje a zvláčňuje. Huminové kyseliny z rašeliny působí na pleť hydratačně, regeneračně a revitalizačně. Směs aktivních extraktů a silic příznivě přispívá k účinné masáži v oblasti artrotických a revmatických kloubů.

Dávkování

Mléko v dostatečné míře naneste na určené místo a důkladně vmasírujte. Mléko je možné použít i ve formě zábalu. Pro dosažení maximálního účinku doporučujeme kombinaci s Artroregen tonikem.

Příznaky

Konopí seté - Cannabis sativa
Ideální řešení problematické a suché pokožky. Suchá kůže vzniká v důsledku sníženého množství kožních lipidů konkrétně ceramidů. Ceramidy mohou být v deficitu geneticky, používáním saponátů, praním, atp.. Jejich nedostatek sníží bariérovou funkci kůže a velice rychle dochází ke ztrátě vody. Pokožka je následně vysušená, svědivá a přecitlivělá. Taková pokožka je samozřejmě snadno napadnutelná nejrůznějšími infekcemi.

Kontraindikace

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

Složení

Agua, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Caprylic/Capric Triglyceride,
Polysorbate 80, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Menthol, Ceteareth-20, Peat
Extract, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Symphytum Officinale Root Extract, Alcohol
Denat., Juniperus Communis Fruit Oil, Allantoin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract,
Rosmarinus Officinalis — Leaf Extract, Panthenol, © Benzalkonium Chloride,
Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Citric Acid,
D-Limonene.
Údaje o firmě www.topvet.cz

Příbalový léták