MoliCare Skin Tělové mléko —500 ml

Tělové mléko MoliCare Skin k hydrataci pokožky celého těla je vhodné pro péči o zralou a citlivou pokožku. Díky kreatinu podporuje přirozené mechanismy ochrany pokožky. Silně hydratuje a chrání pokožku před škodlivými vlivy.

Cena vč. DPH
187 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3496800 | Zbozi: 18121934

Popis produktu

Tělové mléko MoliCare Skin k hydrataci pokožky celého těla je vhodné pro péči o zralou a citlivou pokožku. Díky kreatinu podporuje přirozené mechanismy ochrany pokožky.
Silně hydratuje a chrání pokožku před škodlivými vlivy.

Užití

Tělové mléko MoliCare Skin je určeno k ochraně velmi suché a také citlivé pokožky.
Obsahuje kreatin, panthenol a mandlový olej. Kombinace těchto látek vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, která ji chrání před škodlivými vlivy. Zlepšuje elasticitu kůže a podporuje její obnovu. Její emulze typu „voda v oleji“ pokožku dlouhodobě a hloubkově hydratuje. Tělové mléko velmi příjemně voní. Po nanesení nezanechává pokožku mastnou.
Výhody tělové mléka MoliCare Skin:
Hydratuje a chrání pokožku, příjemně voní, nezanechává pokožku mastnou, snadno se používá.
Jak tělové mléko MoliCare Skin funguje
Tělové mléko hydratuje až do druhé vrstvy kůže (škáry). Tím působí dlouhodobě a hloubkově. Navrací tak pokožce elasticitu a obnovuje její buňky.

Dávkování

1. Tělové mléko se nanáší rovnoměrně na celou pokožku. 2. Tělové mléko se nechá krátce vstřebat.

Fakta

Doporučení použití v kombinaci s jinými produkty
Ideálním doplňkem je krém na ruce, který je vhodný pro zralou, suchou nebo citlivou pokožku. Tělové mléko je vhodné kombinovat s produkty do koupele (mycí emulze, šampon, ošetřující přísada do koupele) pro zajištění maximální hydratace pokožky.

Příbalový léták