Topnatur Vláknina pro děti—100g

Obsahuje 3 důležité prvky pro pohodu bříška dítěte:- vlákninu- živé kultury (7 specifických kmenů ze sbírek firmy Probiotics Intl. z Velké Británie)- inulín (frukto-oligosacharidy).

Cena vč. DPH
126 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594028190826 | Zbozi: 18103683

Popis produktu

Obsahuje 3 důležité prvky pro pohodu bříška dítěte- vlákninu- živé kultury (7 specifických kmenů ze sbírek firmy Probiotics Intl. z Velké Británie) inulín (frukto-oligosacharidy ).

Užití

Vláknina. Pro střevní pasáž je použita směs rozpustné vlákniny.Tato směs je přirozeně viskózní, ale nezvětšuje svůj objem, když se smíchá s vodou. Je velmi jemná a neabrazivní a obsahuje nejprospěšnější část ovsa - ovesný beta glukan, který je také dobrým zdrojem energie pro aktivní děti a mládež.
Živé kultury. Výrobek obsahuje 7 specifických kmenů živých kultur ze sbírky firmy
Probiotics Intl. z Velké Británie, často také označované jako „přátelské bakterie“.
Inulín (frukto-oligosacharidy) . Je extrahován z čekanky a slouží zejména jako živný substrát pro přátelské bakterie, ty pak získávají konkurenční výhodu oproti jiným bakteriím. Funguje rovněž jako další zdroj přírodní vlákniny. Je vhodný pro lidi každého věku, včetně dětí.

Dávkování

Pro děti do 6. do 12 měsíce věku 2,5 g 1x denně, pro děti od 12. měsíce věku 5 g 1-2x denně. Přípravek odměřit přiloženou odměrkou a důkladně zamíchat ve 100 ml tekutin a zapít dalšími 100 ml vody nebo ovocné šťávy.
Lze zamíchat do jogurtu, cereálií či kašovitých pokrmů.

Složení

guarová guma,živé kultury: Bifidobacterium breve PXN25, Bifidobacterium infantis PXN27,
Lactobacillus acidophilus PXN35, Lactobacillus delbrueckii susp. bulgaricus PXN39,
Lactobacillus casei PXN37, Lactobacillus rhamnosus PXN54, Streptococcus thermophilus
PXN66.
Údaje o firmě
Wwww.zdravastreva.cz

Příbalový léták