Topnatur Syrovátka sušená sáček —500 g

Sušený syrovátkový nápoj obsahuje množství kvalitních bílkovin, ve vodě rozpustné vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C, dále minerální látky : hořčík, fosfor, vápník, draslík, sodík, zinek, niacin, biotin, kyselinu listovou a panthotenovou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594028190321 | Zbozi: 18110183

Popis produktu

Sušený syrovátkový nápoj obsahuje množství kvalitních bílkovin, ve vodě rozpustné vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C, dále minerální látky : hořčík, fosfor, vápník, draslík, sodík, zinek, niacin, biotin, kyselinu listovou a panthotenovou.

Účinné látky

Lactoflavin
Minerální látky
Vitaminy

Užití

Syrovátku můžeme použít kromě pití také jako pleťovou masku, lázeň rukou nebo do koupele. Sušený syrovátkový nápoj zásobuje organismus potřebnými vitamíny a minerály.
Učinky mléčné syrovátky: - Je nízkokalorická a obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. - Působí detoxikačně a podporuje činnost ledvin. - Příznivě upravuje metabolismus, kladně ovlivnuje činnost střev a obnovuje střevní flóru. - Omezuje záněty žaludku a střev. - Mléčné kyseliny obsažené v syrovátce zlepšují příjem vápníku. - Má vliv na snížení hladiny cholesterolu v krvi - Ideální nápoj pro sportovce, neboť dodává tělu mnoho důležitých látek a minerálů a přitom nezatěžuje organismus. - Ideální k aplikaci do koupele,kdy skvěle vyhlazuje pokožku a reguluje její PH, nebo jako pleťová maska skvěle vyhlazuje vrásky.

Dávkování

Syrovátková koupel - pokožka bude hladká a hebká, když do plné vany vody přimícháte 80 ml syrovátky a v této zázračně ozdravující lázni o teplotě 36"C si minimálně 15 minut poležíme. Jemné ruce - ruce do vlažné syrovátky ponoříme na 10 minut, poté je opláchneme. Bílkoviny v syrovátce podporují tvorbu kolegenu. Po koupeli ve vlažné syrovátce budeme mít jemné ruce. Hladká pleť - svěží a hladkou pleť budeme mít po aplikaci masky ze třech lžic syrovátkového prášku. Ten smícháme s vlažnou vodou tak, aby vznikla kaše. Necháme 10 minut působit, poté opláchneme. Syrovátkový nápoj - nasypeme 1 polévkovou lžíci 10 g syrovátky do 1,5 a2 dcl teplé vody. Rozmícháme na kašičku a dolijeme vodou. Pro studenou vodu použijem mixér nebo šejkr.

Prevence

Je vhodná při prevenci celulitidy, napomáhá stavbě svalů, čistí střeva, vyhlazuje pokožku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

U lidí citlivých na laktózu může vyvolat průjem.

Fakta

Syrovátka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě sýrů a tvarohu. Jedná se žlutozelenou tekutinu, jejíž barva je dána mléčným vitamínem lactoflavinem. Tato tekutina takřka neobsahuje tuky a soli, na druhé straně však obsahuje množství kvalitních bílkovin, ve vodě rozpustné vitamíny: B1, B2, B6, B12, E,C, dále minerály: hořčík, fosfor, vápník, draslík, sodík, zinek, niacin, biotin,kyselinu listovou a panthotenovou. Draslík má na starosti zbavení organismu škodlivých látek a zajistí, aby bylo v bunkách přítomno dostatečné množství tekutiny. Má také jedinečný efekt při celulitidě. Bílkoviny obsažené v syrovátce jsou snadno stravitelné a podílí se na stavbě svalů. Syrovátka je velmi důležitá také pro metabolismus, neboť čistí střeva a podporuje tvorbu střevní flóry. Při vnějším použití skvěle vyhlazuje pokožku. Reguluje její pH hodnotu a stabilizuje kyselou ochranu povrchu těla. Pokožka je tak vyčištěna velmi jemně a šetrně. Syrovátka se používá také k běžnému pití jako syrovátkový nápoj místo mléka. Již pouhé dvě skleničky denně zásobí organismus potřebnými vitamíny a minerály. Syrovátku můžeme použít kromě pití také na pleť, ruce nebo do koupele.
Údaje o firmě www.aspczech.cz

Příbalový léták