Topnatur Ovesná koupel pro děti—6x25 g

Ovesná koupel pro jemnou a citlivou pokožku, regeneruje, zvláčňuje a zklidňuje, ulevuje od svědění a podráždění pokožky.

Cena vč. DPH
108 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594028190819 | Zbozi: 18113432

Popis produktu

Ovesná koupel pro jemnou a citlivou pokožku, regeneruje, zvláčňuje a zklidňuje, ulevuje od svědění a podráždění pokožky.

Účinné látky

Avena Sativa

Užití

Vyrobeno ze 100% čistého, přírodního, koloidního ovsa (Avena Sativa Flour) - již mnoho let uznávané ingredience, která ulevuje od svědění pokožky. Oves je mletý na ultra jemný prášek, který po rozpuštění ve vodě vytvoří hebkou, mléčnou lázeň.
Ovesná koupel pro děti se osvědčila v dětských léčebnách a lázních jako součást léčení dětí postižených atopickým ekzémem, lupénkou, akné, suchou pokkožkou a jiných dermatid. V současné době se ovesná koupel používá v lázních a léčebnách jako jsou
Luhačovice, Lázně Lipová, Kynžvart, Poděbrady a další.

Dávkování

1 sáček 25 gr pomalu vsypat do proudu vody tekoucí vany, nechat několik minut rozpustit a v této vodě se koupat asi 20 minut. Po koupuli se pokožka bez oplachování osuší, poté je vhodné ponechat dítě 10 minut v zábalu. Při rozsáhlejších formách ekzému a výrazném svědění můžeme přidat do koupele ještě oleje nebo olejové přísady, slunečnicový olej.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

Na ovesnou koupel byla provedena studie kožní snášenlivosti kosmetického přípravku určeného pro děti se suchou pokožkou a příznaky atopie. Výsledky studie potvrzují velmi dobrou snášenlivost ovesné koupele dětí. U chronických dermatitid je vhodné dlouhodobé používání.
Údaje o firmě www.aspczech.cz

Příbalový léták