Thymomel—100 ml

Humánní léčivý přípravek

Přípravek podporuje vykašlávání a užívá se jako pomocný lék při zánětlivých onemocněních dýchacích cest především u dětí od jednoho roku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
59 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 1176065 | Zbozi: 18105543

Popis produktu

Přípravek podporuje vykašlávání a užívá se jako pomocný lék při zánětlivých onemocněních dýchacích cest především u dětí od jednoho roku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Thymi extractum fluidum
Serpylli extractum fluidum
Plantaginis extractum fluidum

Užití

Sirup obsahuje výtažky z tymiánu, mateřídoušky, jitrocele a med. Podporuje vykašlávání, používá se především u dětí Přípravek se používá jako pomocný lék při akutních a chronických zánětlivých onemocněních dýchacích cest především u dětí od jednoho roku.

Dávkování

přípravek dětem od jednoho roku 1/2-3 kávové lžičky 3krát denně po jídle (pro možnost nechutenství), dospělým 1 polévkovou lžíci několikrát denně.

Příznaky

Bolesti v krku, kašel, chřipka.

Prevence

Nachlazení, kašel, bolesti v krku.

Kontraindikace

Přípravek se nesmí užívat při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při doporučeném dávkování je přípravek dobře snášen. Při případném výskytu nežád. účinků nebo jiných neobv. reakcí se poraďte s lékařem.

Fakta

O vhodnosti současného užívání dalších léků se poraďte s lékařem. Bude-li Vám lékař předepisovat jiné léky, oznamte mu, že používáte Thymomel. Pokud nedojde k ústupu nebo zmírnění příznaků choroby do 3 dnů nebo se stav zhorší, popř. dojde-li k výskytu neobvyklých reakcí, vyhledejte lékaře. Přípravek obsahuje 66% cukru.

Příbalový léták