Thrombexin Stehenní punčocha —velikost L

Zdravotnický prostředek

Thrombexin 18 stehenní punčochy se samodržícím silikonovým lemem pro profylaxi trombózy s medicínsky správnou kompresí. Jsou prodyšné, mohou se prát a sterilizovat.

Cena vč. DPH
340 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4026398000176 | Zbozi: 18102528

Popis produktu

Thrombexin 18 stehenní punčochy se samodržícím silikonovým lemem pro profylaxi trombózy s medicínsky správnou kompresi. Jsou prodyšné, mohou se prát a sterilizovat.

Užití

Thrombexin 18 jsou stehenní antitrombotické punčochy pro profylaxi trombózy s medicínsky správnou kompresi. Cílem komprese je vytvořit dostatečný tlak na stěnu povrchových a hlubokých žil končetin, aby nedocházelo ke stagnaci krve a usměrnil se tok krve směrem k srdci. Oproti elastickým obinadlům je tento tlak stálý a není závislý na správném nebo špatném vázání. Punčochy jsou prodyšné a příjemné vůči pokožce, mohou se prát a sterilizovat, jsou vyrobeny z materiálů odolných vůči olejům a mastím, nevyvolávají nežádoucí účinky. Punčochy mají jednoduše sejmutelnou špici pro případy kontroly dopadů cirkulace a měřící metr pro správné určení velikosti. Používá se při profylaxi pre-, intra- a postoperačních tromboz imobilních pacientů. Provedení s lemem je vhodné i pro chodící pacienty, bez nebezpečí srolování punčochy

Dávkování

Dle potřeby

Poznámka

MAXIS© a. s. je největším českým výrobcem zdravotního kompresivního zboží. Na trhu působí již více než 10 let. Specializuje se na výrobu zdravotního kompresivního zboží.
Výrobky jsou vyráběny z nejlepších vláken a důsledně zpracovávány na počítačem řízených strojích firmy MERZ GmbH. Dokončovací práce jsou prováděny s největší pečlivostí a výrobky podléhají výstupní kontrole. Díky těmto technologiím se MAXIS© zařadila mezi přední světové výrobce zdravotních kompresivních punčoch, Anti-trombo punčoch, dílů a bandáží.
MAXIS a.s. je jediným českým členem společenstva pro jakost zdravotních kompresivních punčoch sídlícím v německém městě Důren. Základním pravidlem společenstva je dohlížet na kvalitu produktů hrazených pojišťovnou. Nezbytným předpokladem kvality je důsledné dodržování normy RAL GZ 387, jen výrobce, který tuto normu uplatňuje v praxi dokáže svým zákazníkům garantovat vysokou kvalitu zpracování produktů a především správné dodržení tlakových hodnot a tím správný účinek kompresivních punčoch.
Údaje o firmě
Wwww.maxis-medica.cz

Příbalový léták