Bandáž zápěstí 2511—velikost univerzální

Zdravotnický prostředek

Standart bandáž stabilizující zápěstí. Díky izolačním a stabilizačním vlastnostem je vhodná jako prevence přetížení zápěstí, prevence podchlazení, při extrémní zátěži, vysokých teplotách a pocení. Vysoká kvalita neoprenu,jenž je tolerantní k pokožce.

Cena vč. DPH
189 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2457522 | Zbozi: 18107504

Popis produktu

Standart bandáž stabilizující zápěstí. Díky izolačním a stabilizačním vlastnostem je vhodná jako prevence přetížení zápěstí, prevence podchlazení, při extrémní zátěži, vysokých teplotách a pocení. Vysoká kvalita neoprenu,jenž je tolerantní k pokožce.

Užití

TSM Pro bandáže jsou vhodné jako preventivní ochrana před zraněním, přetržením kloubů a svalů, rychlejší regeneraci po úrazech a jako ochrana před prochladnutím, rovněž jako ochrana před vnějšími vlivy.
Obvazový materiál o tloušce stěny 3 nebo 5 mm s mechanickou podporou a kompresí poskytují excelentní flexibilitu kloubů a stabilizaci svalových skupin.
Tato podpora je nutná zejména při profesionálních sportech, namáhavé fyzické práci a při rehabilitaci.
Naše produkty se vyrábějí z typu neoprenů, který je snášenlivý s kůži. Má fyziologické vlastnosti, mikromasážní oblasti a umožňuje regulaci potu i tepla. TSM Pro Lékařské a ortopedické bandáže: - při prevenci - rehabilitaci a regeneraci - ochrany svalstva a kloubů

Dávkování

Bandáž by se neměla nosit déle než 12 hodin denně a zakryté části těla by se měly pravidelně omývat za účelem zabránění podráždění, popř. reakcí pokožky. Za účelem zabránění přetížení kloubů, vazů a šlach by se bandáže z důvodu posílení kompletního terapeutického účinku měly nosit nejen během příslušné aktivity, nýbrž již před ní a také po ní po dobu cca 1-2 hodin. Tímto se dosáhne toho, že svaly jsou optimálně zásobovány krví, vazy a šlachy jsou prohřáté a tudíž jsou schopny většího zatížení, a že během fáze zatížení se škodlivé látky v tkáni rychleji vyplavují.

Kontraindikace

Za účelem zabránění alergickým reakcím by pokožka neměla být namázána oleji, tuky, gely, mastmi nebo podobnými látkami. Pokud je třeba provést ošetření takovými přípravky, musí se příslušná část těla zakrýt mulovým obinadlem nebo podobným obvazem tak, aby byl zamezen přímý kontakt s bandáží.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Bandáže by se měly prát v závislosti na četnosti použití jemným pracím prostředkem při cca 40"C a dobře by se měly vymáchat, např. při každodenním použití alespoň každý druhý den. Je možné je sušit v sušičce při mírné teplotě.

Složení

Neopren, TSM vnitřní vrstva se strukturou vnitřních kanálků ve tvaru kosočtverečků.

Příbalový léták