TheraTech 04 One Daily —Multivitamín s minerály + echinacea + Q10, 100 tobolek

Přípravek,který opět obsahuje kompletní denní dávku vitamínů a minerálů, nyní však doplněnou o výtažek z rostliny Echinacea purpurea a také o koenzym.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 715124021656 | Zbozi: 18113483

Popis produktu

Přípravek,který opět obsahuje kompletní denní dávku vitamínů a minerálů, nyní však doplněnou o výtažek z rostliny Echinacea purpurea a také o koenzym.

Užití

Tento komplexní a vyvážený multivitamínový přípravek obsahuje 32 složek.
Všechny složky obsažené v preparátu pocházejí pouze z přírodních hypoalergických, či minerálních zdrojů.
Tato jedinečná kombinace vitamínů, minerálních látek a stopových prvků spolu s echinaceou a koenzymem 10 výrazně posiluje imunitní systém a slouží jako prevence onemocnění a nachlazení.
Koenzym A10 navíc spolupůsobí při rychlém uvolňování buněčné energie, což je důležité zejména v rekonvalescenci, např. po infarktu.

Fakta

Představujeme Vám nový přípravek, který opět obsahuje kompletní denní dávku vitamínů a minerálů, nyní však doplněnou o výtažek z rostliny Echinacea purpurea a také o koenzym 10. Tyto doplňky akcelerují antioxidační účinek některých zastoupených prvků, např. selenu, vitamínů A, C a E. Při pravidelném každodenním užívání tohoto přípravku dochází tedy k prevenci poškození buněk ve sliznicích důležitých orgánů těla a zároveň jsme chráněni před nežádoucími účinky smogu a dalších rakovinotvorných látek, které se vyskytují ve znečištěném životním prostředí.
Spojením rostliny Echinacea purpurea, jejíž účinky znala i indiánská medicína, a koenzymu A10 — neboli vitaminu A — vzniká účinný prostředek podporující nespecifickou cestou obrany schopnost — imunitu — těla.

Poznámka

Člověk je kompletní biochemická laboratoř. Jedinec o hmotnosti 70 kg se skládá z 45,1 kg kyslíku, 12,3 kg uhlíku, 7 kg vodíku, 2,1 kg dusíku a 3,5 kg minerálů. Těch je sice nejméně (5% tělesné hmotnosti), ale rozhodují o životě a smrti. Vitamíny, minerály
Údaje o firmě www.alier.cz

Příbalový léták