Theraflu Forte Horký nápoj—10 sáčků

Humánní léčivý přípravek

Účinná úleva od příznaků chřipky a nachlazení, jako jsou mírně nebo středně silná bolest, horečka, ucpaný nos. Navíc pomáhá při vlhkém, produktivním kašli. V praktických sáčcích pro přípravu horkého nápoje s citrusovo-mentolovou vůní. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3580181 | Zbozi: 18145556

Popis produktu

Účinná úleva od příznaků chřipky a nachlazení, jako jsou mírně nebo středně silná bolest, horečka, ucpaný nos. Navíc pomáhá při vlhkém, produktivním kašli. V praktických sáčcích pro přípravu horkého nápoje s citrusovo-mentolovou vůní. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Přípravek se používá krátkodobě k úlevě od symptomů akutního zánětu horních cest dýchacích, zimnice a chřipky, pokud jsou kombinované s mírnou až středně silnou bolestí a/nebo horečkou a kongescí nosní sliznice. Přípravek má také expektorační účinek na produktivní kašel.
Theraflu Forte je indikován u dospělých a dospívajících od 16 let.

Dávkování

Dospělí (včetně starších osob) a dospívající od 16 let (s tělesnou hmotností od 50 kg):
Jeden sáček každé 4 až 6 hodin podle potřeby. Celková denní dávka nemá překročit 3 sáčky během 24 hodin. Doba trvání léčby nemá překročit 3 dny. Pacient by měl vyhledat lékařskou pomoc, pokud symptomy onemocnění přetrvávají déle než 3 dny, zhoršují se nebo pokud je kašel doprovázen vysokou horečkou, kožní vyrážkou nebo přetrvávající bolestí hlavy. Tento léčivý přípravek nemají užívat dospělí, starší osoby a dospívající od 16 let s tělesnou hmotností nižší než 50 kg.
Pouze k perorálnímu podání.

Fakta

Pacient by měl vyhledat lékařskou pomoc, pokud symptomy onemocnění přetrvávají déle než 3 dny, zhoršují se nebo pokud je kašel doprovázen vysokou horečkou, kožní vyrážkou nebo přetrvávající bolestí hlavy.
Tento léčivý přípravek nemají užívat dospělí, starší osoby a dospívající od 16 let s tělesnou hmotností nižší než 50 kg.
Pediatrická populace:
Tento léčivý přípravek není určen pro: - děti a dospívající mladší 16 let; - dospívající ve věku 16 až 18 let s tělesnou hmotností nižší než 50 kg.

Příbalový léták