Terezia Acerohip Trio Vitamin C 500—60 tobolek

Díky vitamínu C podporuje funkci imunitního a nervového systému, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Na podporu celkové vitality.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2992957 | Zbozi: 18112355

Popis produktu

Díky vitamínu C podporuje funkci imunitního a nervového systému, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Na podporu celkové vitality.

Užití

Výrobek Acerohip obsahuje celý komplex přírodního vitaminu C. Aby vitamin C mohl správně fungovat je důležité aby byl přírodního původu a tělo ho dokázalo vstřebat a identifikovat. Základem jsou 3 přírodní složky: plody aceroly, šípku a rakytníku řešetlákového, které jsou bohaté na přírodní vitamín C, a lidský organizmus ho lehce vstřebává. Vitamín C podporuje funkci imunitního a nervového systému, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Dávkování

1kapsle 2x denně (kterákoliv) před jídlem po dobu 3-6 měsíců. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody.

Fakta

ACEROHIP TRIO VITAMIN C OBSAHUJE NÁSLEDUJÍCÍ PLODY:
ACE — Acerola (Malpighia) — neboli barbadoská třešeň je tropická rostlina, která původně pochází ze Střední a Jižní Ameriky. Roste též v Karibiku, Africe, Austrálii a na Havaji.
Její červené lesklé plody mají mírně nakyslou dužinu a chutnají podobně jako maliny.
Patří mezi nesmírně bohaté zdroje přírodního vitaminu C, neboť ho obsahují až 30x více než citrusy.
RO - Šípky (Rosa laevigata) — neboli růže šípková se pěstovala v klášterních zahradách po celé Evropě. Květní lístky, podávané jako čaj nebo sirup se využívají pro své blahodárné účinky dodnes. Plody šípků jsou nejen bohatým zdrojem vitaminu C, ale i rutinu, vitaminů skup. B, vitaminu K, karotenu a dalších biologicky účinných látek.
HIP — Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides) — je zcela výjimečná rostlina, jejíž oranžové plody obsahují vysoké množství přírodního vitaminu C, vitaminy A, D, F, K a vitaminy skup. B, fl avonoidy, třísloviny, minerály a komplex dalších biologicky účinných látek. Rakytník napomáhá k podpoře přirozené obranyschopnosti organizmu, správné činnosti zažívacího traktu, udržování zdravé pokožky, posílení činnosti srdečně-cévního systému apod.

Složení

20 kapslí s acerolou, 1 kapsle obsahuje: 530 mg směsi (200 mg extrakt z plodů aceroly [Malpighia], kyselina askorbová, bramborový škrob) 20 kapslí se šípkem, 1 kapsle obsahuje: 530 mg směsi (200 mg extrakt z plodů šípku [Rosa laevigata], kyselina askorbová, bramborový škrob) 20 kapslí s rakytníkem, 1 kapsle obsahuje: 530 mg směsi (200 mg extrakt z plodů rakytníku řešetlákového [Hippophae rhamnoides], kyselina askorbová, bramborový škrob)
Obal kapslí: želatina.
Údaje o firmě http://www.terezia.eu/cz

Příbalový léták