Teploměr lékařský bezrtuťovýTC01 Classic

Zdravotnický prostředek

TEPLOMĚR LÉKAŘSKÝ SKLENĚNÝ BEZRTUŤOVÝ s Galiem. Rozsah měření: 35,0–42,0 °C,Rozlišení: 0,1 °C,Přesnost: + 0,1 °C, Teplota skladování: 20–42 °C,Teploměrem lze měřit: v ústech, v konečníku nebo v podpaží (doba měření 3-5 minut, dle způsobu měření).

Cena vč. DPH
102 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3248714 | Zbozi: 18111796

Popis produktu

TEPLOMĚR LÉKAŘSKÝ SKLENĚNÝ BEZRTUŤOVÝ s Galiem. Rozsah měření: 35,0—42,0. "C,Rozlišení: 0,1 "C,Přesnost: + 0,1 *C, Teplota skladování: 20-42 *C,Teploměrem lze měřit: v ústech, v konečníku nebo v podpaží (doba měření 3-5 minut, dle způsobu měření).

Užití

BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY 1. Vyvarujte se pádu teploměru a nevystavujte jej silným nárazům. 2. Teploměr neohýbejte a nekousejte do čidla. 3. Uchovávejte mimo dosah dětí. 4. Teploměry s poškozeným skleněným pláštěm dále nepoužívejte (hrozí riziko poranění).
ZPŮSOB POUŽITÍ 1. Před zahájením měření se ujistěte, že indikační kapalina je pod první značkou, která je očíslovaná ( mezi 35 "C a 36 "C). 2. Teploměr umístěte do příslušné polohy (do podpaží, do konečníku, do úst). 3. Teploměr potřebuje ke zjištění tělesné teploty cca 5 minut. 4. Po měření připravte teploměr k dalšímu použití. K tomu je třeba uchopit teploměr za vrchní část a třepat s ním prudce pohyby zápěstím směrem dolů asi 15-20x tak, aby se kapalina sklepala zpět do baňky.
POZNÁMKA: Pokud je teplota při skladování nižší než 20 *C, umístěte teploměr před použitím do teploty 20—30 "C na nejméně 1—2 hodiny nebo do teploty 30—35 *C na 10 minut.
ZÁRUKA
Na tento teploměr se vztahuje záruka dva roky od data nákupu na vady způsobené výrobcem při normálním použití v domácnosti. Tato záruka se vztahuje na všechny části teploměru.
Nezahrnuje však škody na teploměru způsobené neodbornou manipulací.

Dávkování

Provádějte pravidelné měření, vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu.

Kontraindikace

Nejsou popsány.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Fakta

Přístroj nečištěte jiným způsobem, či látkou, než je popsáno v doprovodném návodu u výrobku, mohlo by to ovlinit funkčnost a přesnost přístroje.
POKYNY PRO ČIŠTĚNÍ
Teplota čistícího nebo desinfekčního roztoku nesmí překročit 42 *C.
Teploměr očistěte studenou vodou a mýdlem nebo vatovým tamponem namočeným do alkoholu nebo teploměr ponořte do antiseptického roztoku. Pokud dojde k rozbití teploměru, uniklou kapalinu lze bez rizika odstranit pomocí běžných prostředků domácnosti (papírové utěrky, žínky apod.).

Poznámka

Likvidace tohoto výrobku či použitých baterií musí být provedena v souladu s místními předpisy pro likvidaci elektronických výrobků. V žádném případě, nevyhazujte přístroj či vybité baterie do smíšeného komunálního odpadu! Výrobek odevzdejte v nejbližším odpadním dvoře či prodejně, kde se výrobek zakoupil.
Likvidace přístroje je bezplatně zajištěna ve sběrných dvorech elektroodpadu, více informací © konkrétních místech zjistíte na stránkách společnosti RETELA (www. retela.cz), která pro CELIMEDs.r.o likvidaci zajišťuje.
Údaje o firmě
Společnost CELIMED, s.r.o. je autorizovaným distributorem tohoto teploměru pro ČR a
SR.
Wwww.celimed.cz

Příbalový léták