TePe mezizubní kartáčky —růžové 0.4mm, 8 ks

TePe mezizubní kartáček vel. 0,4mm růžový: ergonomické držátko usnadňuje manipulaci v ústech. Kartáček je připravený k okamžitému použití, mnohdy složitá montáž odpadá. Sáček obsahuje osm mezizubních kartáčků a 1 plastový kryt.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 1715664 | Zbozi: 18117714

Popis produktu

TePe mezizubní kartáček vel. 0,4mm růžový: ergonomické držátko usnadňuje manipulaci v ústech. Kartáček je připravený k okamžitému použití, mnohdy složitá montáž odpadá.
Sáček obsahuje osm mezizubních kartáčků a 1 plastový kryt.

Užití

Je velmi důležité zvolit si vhodnou velikost mezizubního kartáčku. Vlákna by měla snadno prostoupit mezizubní prostor, nikdy by neměla být násilím vtlačena mezi jednotlivé zuby. Vyberte si správnou velikost mezizubních kartáčků, abyste dosáhli požadovaného čistícího efektu. Kartáček jemně zaveďte mezi zuby a čistěte pohybem vpřed a vzad. Čištění mezi stoličkami si usnadníte, když drátek lehce ohnete do pravého úhlu. Nadměrný tlak a časté ohýbání drátku mohou zapříčinit zlomení drátku a zranění.

Dávkování

Mezizubní kartáček používejte dle potřeby, nejlépe vždy po čištění klasickým kartáčkem, pro dokonalou ústní hygienu.
Opotřebený kartáček vyměňte za nový.

Příznaky

Zubní plak je neviditelný film bakterií, který se tvoří na povrchu našich zubů. Běžným kartáčkem jej odstraníte z velkých ploch zubů, ale v mezizubí se drží stále. Pokud se tyto bakterie přemnoží, vylučují velké množství toxických látek a kyselin, které odvápňují sklovinu (vznik zubního kazu) a dráždí dásně. Imunitní reakce dásní se projeví překrvením a zvětšenou citlivostí. Dlouhodobým chronickým drážděním dochází k akutním zánětům dásní a ke vzniku parodontálních chobotů = paradentózy.

Poznámka

Pozor: Nadměrný tlak a časté ohýbání drátku mohou zapříčinit zlomení drátku a zranění.
Údaje o firmě
Švédská společnost TePe je již od roku 1965 předním výrobce profesionálních produktů pro ústní hygienu.

Příbalový léták