TePe ExtraSoft mezizubní kartáčky—červené 0.5mm, 8ks

Jedinečná řada mezizubních kartáčků se speciálně vybranými extra jemnými vlákny pro nejjemnější čištění. Průměr drátku 0,50 mm, světle červený odstín, 8 ks + krytka v balení, baleno v sáčku.

Cena vč. DPH
137 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 7317400002330 | Zbozi: 18146607

Popis produktu

Jedinečná řada mezizubních kartáčků se speciálně vybranými extra jemnými vlákny pro nejjemnější čištění. Průměr drátku 0,50 mm, světle červený odstín, 8 ks + krytka v balení, baleno v sáčku.

Užití

Vhodné pro osoby s citlivými dásněmi, citlivými zuby, gingivitidou, parodontidou nebo s implantáty. Je velmi důležité zvolit si vhodnou velikost mezizubního kartáčku. Vlákna by měla snadno prostoupit mezizubní prostor, nikdy by neměla být násilím vtlačena mezi jednotlivé zuby.

Dávkování

1x denně.

Příznaky

Zánět dásní, krvácení dásní, zubní kaz, zápach z úst.

Prevence

Zubního kazu a paradentózy.

Fakta

Mezizubní kartáček se zavádí jemně mezi zuby. Čistí se pohybem dopředu a dozadu, neotáčí se jím. Maximální životnost výrobku jsou 2 týdny.

Poznámka

Interdentální kartáček.
Údaje o firmě
V současné době se Profimed© může pochlubit nejširším sortimentem pomůcek ústní hygieny v ČR a řetězcem franšízových prodejen Péče o zuby©. Z důvodů zvýšení dostupnosti Profimedem poskytovaných služeb svým věrným zákazníkům se společnost strategicky zaměřila na rozšíření sítě obchodů, která dnes čítá 6 obchodů v Praze, 2 obchody v Brně a 10 partnerských obchodů v dalších městech ČR.
Výhledy ohledně dalšího vývoje společnosti jsou odpovídající celému vývoji a povaze
Profimedu. Tím, že se Profimed již od svého prvopočátku zaměřuje na poskytování služeb s vysokým standardem a širokou nabídkou produktů, bude i nadále směřovat své aktivity k získávání inovací stávajících kvalitních produktů, novinek a nových způsobů moderní stomatologie.
Když profesionální péči, tak Péči o zuby a tělo! Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo©.
Divize Péče o zuby je co do historie společnosti významnější a větší divizí, mezi hlavní značky patří: G.U.M., Philips Sonicare, Swissdent, TePe, Waterpik, UltraDEX, Halter
Bonbons, aj.
Cíle Profimedu jen jasné: produktů. - Hledat na českých a světových trzích „nové trendy“ a co nejrychleji je nabídnout svým zákazníkům. - Orientovat se podle požadavků odborníků, lékařů, stomatologů a jejich pacientů. - Inovovat a naslouchat svým zákazníkům. - Navštěvovat odborné kongresy, sledovat mezinárodní odbornou literaturu a aplikovat nejnovější poznatky ve výběru a doporučení vhodných výrobků zákazníkům. www.profimed.cz

Příbalový léták