Těhotenský test RapiClear Classic Super Sensitive—1 ks

Zdravotnický prostředek

Vysoce kvalitní a velmi jednoduše použitelný těhotenský test.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8588001784010 | Zbozi: 18137269

Popis produktu

Vysoce kvalitní a velmi jednoduše použitelný těhotenský test.

Užití

Těhotenský test RapiPreg Classic je možné použít celých 24 hodin, není potřebná ranní moč. Test může stanovit těhotenství už pátý den po oplodnění bez čekání na termín menstruace, v závislosti na velikosti hladiny těhotenského hormonu (hCG) v moči.

Fakta

Testovací sada obsahuje: návod na použití, testovací misku, kapátko na moč, sáček s látkou proti navlhnutí. Návod k použití: Vyjměte test z ochranného foliového obalu. Sáček s látkou proti navlhnutí se při testování nepouživá! Odeberte vzorek čerstvé moči do čisté nádoby. Naplňte kapátkona moč a nakapejte 5 kapek moči do kruhového otvoru S testovací misky.

Poznámka

Vysoce spolehlivý kvalitní a velmi jednoduše použitelný těhotenský test RapiPreg
Classic, Vám poskytne prvotní informaci o Vašem možném těhotenství dřív,než navštívíte svého ženského lékaře. Test je patentově chráněný švýcarskou firmou Morwell
Diagnostics z Zurichu, která se zabývá výhradně vývojem a výrobou diagnostických testů i pro domácí použití. Test se vyváží do více než 55 států světa. Manipulace s testem je mimořádně jednoduchá, přístupná každé ženě bez nutnosti speciálních vědomostí. Těhotenský test RapiPreg Classic je schválený světovou zdravotnickou organizací (WHO) a je akreditovaný meinárodními značkami kvality ISO 9001 a EN46001, což zaručuje vysokou spolehlivost a přesnost výsledku.

Příbalový léták