Těhotenský test Exacto Ultra tyčinka

Zdravotnický prostředek

Těhotenský test Exacto Ultra je komfortní test, který dokáže odhalit těhotenství velmi rychle a s přesností 99,9%. Díky jeho vysoké citlivosti jej lze dokonce použít už 4 dny před předpokládaným začátkem menstruace vypočítaným 15 dnů po ovulaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2839992 | Zbozi: 18109399

Popis produktu

Těhotenský test Exacto Ultra je komfortní test, který dokáže odhalit těhotenství velmi rychle a s přesností 99,9%. Díky jeho vysoké citlivosti jej Ize dokonce použít už 4 dny před předpokládaným začátkem menstruace vypočítaným 15 dnů po ovulaci.

Užití

Exacto Ultra
Pokročilý těhotenský test k osobnímu použití v domácích podmínkách.
PRINCIP
Těhotenský test Exacto Ultra je pokročilý test, který dokáže odhalit těhotenství podle přítomnosti hormonu hCG (lidského choriového gonadotropinu) v moči již od koncentrace 10 UI/. Lze jej použít už čtyři dny před předpokládaným začátkem menstruace vypočítaným 15 dnů po ovulaci. Test využívá kombinaci protilátek umožňujících zjistit konkrétně zvýšenou hladinu hormonu hCG. Test se provádí močením přímo na savý tampon nebo jeho ponořením do moči. Výsledek se zobrazí formou barevných proužků.

Dávkování

POKYNY
Vyjměte test z alobalového sáčku a s výrobkem se seznamte. Sejměte krytku savého tamponu. Držte test za rukojeť a tampon vložte do proudu moči po dobu nejméně 10 sekund, dokud nebude zcela nasáklý. POZNÁMKA: Moč se nesmí dostat do testovacího (T) ani kontrolního (C) okénka. Je rovněž možné močí naplnit čistou a suchou nádobku a poté do ní na 10 sekund tampon ponořit. Nasaďte na tampon krytku a uložte test na suchý, plochý a rovný povrch, čtecím a kontrolním okénkem navrch. Až začne test reagovat, začnou se napříč testovacím (T) a kontrolním (C) okénkem vybarvovat růžovofialové proužky. Zkontrolujte výsledek po třech minutách. Pokud se neobjeví žádný barevný proužek, počkejte ještě jednu minutu. Někdy se pozitivní výsledek může zobrazit i po minutě či dříve, v závislosti na koncentraci hormonu hCG. Výsledek po deseti minutách již nekontrolujte.

Prevence

V zájmu zvýšení šance na bezproblémové těhotenství a zdravé dítě doporučujeme podniknout následující opatření. Pokročilý diagnostický těhotenský test Exacto Ultra můžete použít už čtyři dny před předpokládaným začátkem menstruace vypočítaným 15 dnů po ovulaci. Čím dříve těhotenství zjistíte, tím lépe se podle toho budete moci zařídit.
Je-li výsledek pozitivní, doporučujeme neprodleně se poradit s lékařem a připravit se na těhotenství. Dodržujte vyvážený režim, přestaňte kouřit a omezte konzumaci alkoholu.

Kontraindikace

Užívání léků s obsahem hormonu hCG (jako jsou Pregnyl, Profasi, Perognal či APL) může způsobit nepravdivý pozitivní výsledek.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták