Těhotenský test Best-—2 ks

Zdravotnický prostředek

Těhotenský test s vysokou citlivostí pro zjištní raného stádia těhotenství, s vnitřní kontrolou správnosti výsledku. Balení obasahuje 2 ks.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595139910020 | Zbozi: 18116324

Popis produktu

Těhotenský test s vysokou citlivostí pro zjištní raného stádia těhotenství, s vnitřní kontrolou správnosti výsledku. Balení obasahuje 2 ks.

Užití

In vitro zdravotnický prostředek, detekce hCG hormonu jako ukazatele raného stádia těhotenství z moči.
PRINCIP TESTU
Pri provedení testu je proužek ponořen do vzorku moči, která následně vzlíná po sorbentu. Jakmile moč dosáhne k testovací zóne, pak v případe koncentrace hCG v moči rovné ci vyšší 20 mlU/ml dojde ke vzniku ružově zabarveného proužku. Tento ružový proužek naznačuje pozitivní výsledek. Je-li koncentrace hCG nižší než 20 mlU/ml, ružový proužek se v testovací zóně neobjeví, což naznačuje negativní výsledek.
Moč poté vzlíná po sorbentu dále skrze kontrolní zónu. V případě správně provedeného testu se v kontrolní zóně objeví ružový proužek. Tento proužek se zobrazí vždy — nezávisle na pozitivním ci negativním výsledku testu — a ukazuje, že test byl proveden správně. Jedná se o vnitřní kontrolu funkčnosti testu.
Výsledky lze považovat za validní v čase do 5 minut od kontaktu testu se vzorkem moči. Zejména u testovacího proužku indikujícího pozitivitu testu muže dojít k pozdejšímu vývoji zbarvení, nejpozději však právě do 5 minut od kontaktu se vzorkem.

Dávkování

Test je určen pro jednorázové použití.

Kontraindikace

Nejsou žádné známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou žádné.

Fakta

Těhotenský test Best-2 s vysokým stupnem citlivosti patrí do kategorie chromatografické imunoanalýzy využívající specifických protilátek k selektivní identifikaci hCG v moci.
Zvýšenou hladinu hCG v koncentraci 20 mlU/ml a vyšší lze detekovat během 3 minut.

Poznámka

Vysoce citlivý test 20mlU/ml.
Údaje o firmě
Informace o firmě: www.ivtimuno.com

Příbalový léták