Těhotenský krevní test ZAP hCG

Zdravotnický prostředek

Těhotenský krevní test z kapky krve je mnohem citlivější a přesnější než klasický test z moči. Krevní těhotenský test ADEXUSDx dokáže rozpoznat těhotenství o 3-4 týdny dříve, cca 2.-3. den po začátku hnízdění vajíčka, respektive 8.-9. den po oplodnění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3136158 | Zbozi: 18109379

Popis produktu

Těhotenský krevní test z kapky krve je mnohem citlivější a přesnější než klasický test z moči. Krevní těhotenský test ADEXUSDx dokáže rozpoznat těhotenství o 3-4 týdny dříve, cca 2.-3. den po začátku hnízdění vajíčka, respektive 8.-9. den po oplodnění.

Užití

Těhotenský krevní test je imunologický test využívaný ke kvalitativní detekci lidského choriového gonadotropinu v lidské plné krvi, plazmě nebo séru, a pro kvalifikované pracovníky ve zdravotnictví je pomůckou v diagnóze raného těhotenství.

Dávkování

Test je určen k jednorázovému použití.
Aplikujte vzorek krve na aplikační zónu testu, dokud vzorek nedosáhne úrovně naplnění (asi 40 microL).
Po 10-ti minutách se podívejte na vzhled proužku v kontrolním místě (C) a v testovacím místě (T).

Fakta

Používejte test za pokojové teploty.

Poznámka

Omezení: Další klinické stavy, které produkují hCG, zahrnují trofoblastické choroby a nádory ze zárodečných buněk.
Vysoce citlivý těhotenský test jako je test ADEXUSDx"“ hCG může odhalit těhotenství končící v jejich raném stádiu, což se objevuje zhruba u 1 z každých 4 těhotenství.
Výsledky by měly být použity ve spojitosti s dalšími klinickými a laboratorními daty.
Velmi silné pozitivní vzorky mohou způsobit, že kontrolní proužek zeslábne.
Vysokodávkový háčkový efekt nebyl u 150 000 mlU hCG/mL patrný.
Jako u jakékoli jiné chemické analýzy využívající myší protilátky, existuje zde možnost interference lidskými anti-myšími protilátkami (HAMA) nebo jinými rušivými látkami ve vzorku.
Porovnání metod:
Srovnávací studie (testování) byla provedena mezi testem ADEXUSDx"“ hCG a jinými komerčně dostupnými testy hCG. 59 a 57 ženských vzorků s koncentrací hCG výše a níže 10 mlU/mL. Pro hCG-pozitivní vzorky séra (10-200 mlU/mL), byla 100% shoda mezi dvěma testy. U normálních vzorků séra byly 4 nesrovnalosti, ve kterých druhý test přinesl pozitivní výsledky a ADEXUSDx"“ hCG test přinesl negativní výsledky. Odlišné vzorky hCG měly koncentraci v rozsahu 2-6 mlU/mL a byly správně negativní u testu
ADEXUSDx"“ hCG na základě mezní hodnoty 10 mlU hCG/mL Zde byla 100% shoda
ADEXUSDx"“ hCG testu s jinými testy pro zbývající normální vzorky.

Příbalový léták