SynCare White Action depigmentační krém—75 ml

Unikátní přípravek pro zesvětlování benigních pigmentových skvrn. Obsahuje nejúčinnější dostupnou kosmet.látku – kyselinu azelaovou, která má prokazatelný účinek na zesvětlování pigmentových skvrn. Garance účinku je po tříměsíční pravidelné aplikaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594063141104 | Zbozi: 18116832

Popis produktu

Unikátní přípravek pro zesvětlování benigních pigmentových skvrn. Obsahuje nejúčinnější dostupnou kosmet.látku — kyselinu azelaovou, která má prokazatelný účinek na zesvětlování pigmentových skvrn. Garance účinku je po tříměsíční pravidelné aplikaci.

Účinné látky

Kyselina azelaová
Kyselina mléčná

Užití

Depigmentační péče
Dermatologové znají již desítky let zesvětlující účinky kyseliny azelaové. Tato látka se běžně vyskytuje v ovoci a zelenině a je označována jako beta-hydroxy kyselina. Je přítomná rovněž v lidském těle, a proto je zcela bezpečná při aplikaci na pokožku.
Přípravek White Action s obsahem azelaové kyseliny účinně zesvětluje pigment do úrovně přirozené barvy pokožky.
White Action — krém pro zesvětlování pigmentu
Unikátní přípravek pro zesvětlování benigních pigmentových skvrn. Obsahuje nejúčinnější dostupnou kosmetickou látku — kyselinu azelaovou, která má prokazatelný účinek na zesvětlování pigmentových skvrn. Garance účinku je po tříměsíční pravidelné aplikaci.

Dávkování

Použití: Naneste rovnoměrně 1x denně (nejlépe večer) na pigmentový útvar. Před aplikací čtěte důkladně příbalovou informaci.

Poznámka

Pět dobrých důvodů proč používat kosmetiku SynCare: 1. SynCare je privátní česká dermokosmetická značka, kterou propaguje řada prestižních časopisů. 2. Dermokosmetika SynCare je dostupná v široké síti kosmetických salonů, vybraných lékáren a specializovaných ambulancích lékařské kosmetiky. 3. 94 % výrobků je bez parfému (stav k 1. 5. 2008). 4. Výrobky jsou baleny v hygienických obalech — tubách a dávkovačích. Nepoužíváme kelímky — to nám umožnilo snížit množství konzervačních látek na minimální množství. 5. Garantujeme vrácení peněz bez udání důvodů reklamace do 60 dnů od koupě, zbude-li minimálně polovina objemu výrobku.
Co znamená SynCare
SynCare vzniklo spojením latinské předpony „syn-“, což znamená „k“ nebo „pro“, a anglického slova care — péče. Volně lze SynCare přeložit jako K péči nebo Pro péči a v názvu je vyjádřeno přání, aby dermokosmetika SynCare byla součástí Vaší celoživotní péče o pokožku.
Výběrové značky SynCare
DermaBOTEXIN — řada s oligobotulotoxinem proti vráskám
AHA G- řada s ovocnými kyselinami pro AHA peeling
Lacrima — přípravky obsahující mořské aktivní látky
BalneoWellness — prostředky vhodné rovněž pro lázeňství, fitness a péči o tělo při aktivní relaxaci
Dermokosmetika SynCare obsahuje aktivní látky různé biologické a fyzikální povahy.
Mírmý sedimentový zákal u některých kosmetických sér není vadou výrobku, ale dokladem, že SynCare nepoužívá chemické stabilizátory viskozity.
Hlavní účinné složky dermokosmetiky SynCare
V naší společnosti klademe velký důraz na výběr vhodných kosmeticky účinných složek.
Nejde jen o volbu skutečně aktivní látky, ale také o to, jestli se látka může uvolňovat z kosmetického základu do kůže a v jakém množství. Základní pravidla farmakologie jsou nepostradatelnou součástí vývojových postupů SynCare.

Složení

Učinné látky: kyselina azelaová, kyselina mléčná.
Údaje o firmě
SynCare je česká dermokosmetická značka určená pro profesionální použití v kosmetických salonech a ambulancích lékařské kosmetiky. Kosmetické přípravky
SynCare můžete získat také ve vybraných lékárnách.
Dermokosmetické přípravky SynCare
Co je dermokosmetika?
Jako dermokosmetické označujeme přípravky, které respektují fyziologii lidské kůže a jejich použití je v souladu s dermatologickými zásadami volby jednotlivých typů kosmetických přípravků. Dermokosmetika SynCare nabízí přípravky pro ošetření všech typů pleti. Zvláště se zaměřujeme na suchou citlivou pleť, na pleť s akné, na zralou pleť a pleť s vrozenými nebo získanými defekty (ekzémy, rosacea, hyperpigmentace a stárnutí pleti).
Setrná k Vaší pokožce
Kdykoliv vyvíjíme kosmetický přípravek, myslíme na Vaši pokožku. Víme, že i ta nejúčinnější látka nemusí kůži prospívat, pokud je obsažena v nevhodné kosmetické formě. Modelovým vzorem pro posouzení reakce je pro nás dětská pokožka.
Omezujeme rizika alergií
Parfémy mohou způsobit podráždění pleti nebo dokonce alergickou reakci. Proto je v dermokosmetice SynCare používáme zřídka a jejich výběru věnujeme mimořádnou pozornost.
Individuální vůči potřebám Vaší pleti
Již více než 10 let se věnujeme lékařské analýze typů pleti. Víme, že pokožka každého z nás je individuální a její potřeby se liší mimo jiné věkem, pohlavím nebo ročním obdobím. Nevyvíjíme přípravky pro všechny typy pleti, ale pro konkrétní individuální problémy pokožky.
S respektem k přírodě
Ekologii nechápeme pouze jako módní trend, ale jako závazek pro naši každodenní práci.
Tam, kde lze beze ztráty kvality nahradit syntetické přírodním a živočišné rostlinným, činíme tak bez odkladů.
Ekologické suroviny
Tam, kde je to možné, používáme biosuroviny rostlinného původu, které pocházejí z ekologického zemědělství. Certifikáty k těmto surovinám jsou umístěny na naší internetové stránce.
Wwww.syncare.cz

Příbalový léták